MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hele verden kigger med: ODINCON bliver et paradis for gamere i alle aldre

Af Michael Qureshi
Foto: ODINCON
Foto: ODINCON

Om små 14 dage retter gaming- og e-sportfans i hele Danmark – og store dele af resten af verden – øjnene mod Odense.

I weekenden den 6.-8. december slår Odense Congress Center dørene op for den store spillemesse, ODINCON, med et paradis for alt i computerspil, gaming, gear, gadgets, YouTubere og professionelle computerspillere.

De nyeste spil og den bedste hardware

Det er tredje år, ODINCON afvikles, og i år kan arrangørerne præsentere den hidtil største samling udstillere, der blandt andet tæller japanske Nintendo, konsol-giganten PlayStation og Activision, der står bag et af tidens helt store spil, Call of Duty: Modern Warfare.

Sammen med spil- og hardwareproducenterne byder en lang række af danske og udenlandske virksomheder på messestande med alt fra det nyeste inden for virtual reality til retro-gaming, som kendt fra 80’erne og 90’ernes børneværelser – det hele naturligvis til fri afbenyttelse for messens tusindvis af gæster.

Foto: ODINCON

Inspiration og stærke tilbud til juleindkøbene

Ud over rig mulighed for at få de allernyeste spil mellem hænderne er ODINCON også et ideelt sted at gøre sine juleindkøb, hvis der er én eller flere gamere i familien.

Ikke mindst Elgiganten møder talstærkt op med en lang række unikke messetilbud på alt, hvad den moderne gamer kan ønske sig af udstyr.

Foto: ODINCON

Kendisser og konkurrencer

Gaming- og e-sportsverdenen har sine helt egne helte og heltinder, og mange af dem vil være at finde på scenen på ODINCON til interviews, spil-sessions og konkurrencer.

Gæstelisten på den store LIVE-scene tæller således blandt andre Jens Sætter-Lassen, Mark le Fevre, Simon Talbot, Oliver og Oscar Bjerrehuus, Thomas Høxbro Davidsen, MiMi Michaela og Achilion, Lasse Vestergaard, Rasmus Brohave, Jern og Jonas Schmidt, der i løbet af weekenden spiller de nyeste spil, fortæller historier og konkurrerer i alt fra GamerstoleRæs til DM i Cult.

Også for publikum vil der være masser af chancer for at vise evnerne med mus eller joypad i turneringer i de mest populære spil.

Foto: ODINCON
Foto: ODINCON

Professionel gaming på storskærm

Sideløbende med ODINCON afvikles der i Jyske Bank Arena (ved siden af Odense Congress Center) finalerne i ESL Pro League CS:GO, med deltagelse af blandt andet danske Astralis.

Til de, der enten ikke har tid eller råd til en hel weekend med Counter-Strike, byder ODINCON på live-streaming af alle kampene på storskærm og med dansk kommentator – et tiltag, der særligt sidste år skabte en fantastisk stemning på tribunerne.

Alt i alt er der lagt op til en enestående weekend for både børn og voksne, der er bidt af gaming og e-sport, når ODINCON slår dørene op den 6.-8. december på Odense Congress Center.

Billetter til ODINCON koster 80 kr. i døren og 50 kr. i forsalg – læs mere på www.odincon.eu/tickets

Hvad: ODINCON

Hvor: Odense Congress Center

Hvornår: Den 6.-8. december

Del artikel

Andre læser også