MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt gak: Ansat på Fyens Stiftstidende skal spille A-landskamp

Af Michael Qureshi
Billedet er fra Fodboldfabrikken i Odense 
- og har ikke noget med selve landsholdshistorien at gøre. Men man kan spille Futsal på Fodboldfabrikken. Foto: Fodboldfabrikken Odense Havn.
Billedet er fra Fodboldfabrikken i Odense - og har ikke noget med selve landsholdshistorien at gøre. Men man kan spille Futsal på Fodboldfabrikken. Foto: Fodboldfabrikken Odense Havn.

MigogOdense skrev i går om, der var nogen i Odense, som var klar på at snøre støvlerne til landskamp i Slovakiet i morgen onsdag.

Der kommer faktisk flere repræsentanter fra Fyn med på A-landsholdet, når de kommer til at spille den mest bizarre officielle landskamp nogensinde.

Grundet konflikten mellem DBU og Spillerforeningen har Dansk Boldspil Union været nødsaget til at kigge på alternative.

Nu er de rejst til Slovakiet med en trup bestående af 23 spillere, og det er netop meddelt, at det bliver tidligere Europamester John Faxe Jensen, som skal stå i spidsen for holdet.

Ansat i salgsafdeling på Fyens Stiftstidende er med

Ifølge TV 2 Fyn er hele fem spillere fra den fynske 2. divisionsklub Tarup Paarup Idrætsforening med i Slovakiet.

Den ene er bekræftet som målmand Victor Larsen. Det helt specielle ved divisionsmålmanden er, at han til daglig er ansat i salgsafdelingen på Fyens Stiftstidende.

“Det er korrekt. Jeg har naturligvis givet Victor fri. Han har nogle fridage til gode, så det er helt i orden,” siger kommerciel chef Allan Foss til sin egen avis, Fyens Stiftstidende.

Ifølge TV 2 Fyn er fire andre fra Taarup Paarup Idrætsforening udtaget til A-landskampen. De navne bekræftes sandsynligvis på et pressemøde 18.30 i Slovakiet, hvor den nye midlertidige landstræner John Faxe Jensen er på pressemøde.

“Vi har talt om det blandt spillerne, og er blevet enige om, at det er op til folk selv at vælge. Jeg har ikke selv overblik over konflikten, og sådan tror jeg, der er mange, der har det,” siger 2. divisionsklubbens anfører Rasmus Nørgaard til TV 2 Fyn.

Ifølge flere af de store sportsmedier er der også flere fra DBUs Futsal-landshold, som er udtaget.