MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særlig oplevelse: Se kultfilmen E.T. under åben himmel

Af Michael Qureshi

De fleste har set filmen E.T. med det skønne rumvæsen, som bliver bedste venner med drengen Elliott.

Steven Spielbergs mesterværk har haft en stor betydning for mange generationer, og nu bliver der lejlighed til en helt særlig filmoplevelse med E.T. lige her i Odense.

Lørdag den 1. september klokken 21.00 vises E.T. nemlig under åben himmel på Amfiscenen i Brandts.

Det sker i forbindelse med Odense International Film Festival. I år løber det af stablen fra mandag den 27. august frem til søndag den 2. september.

En magisk filmoplevelse

Om E.T. forestillingen skriver de;

“E.T. er et rørende sci-fi-eventyr, der både vækker gru, gråd og glæde – ikke mindst på grund af John Williams’ ikoniske score, der bogstaveligt fortalt får filmen til at lette. En på alle måder magisk filmoplevelse og nok Steven Spielbergs mest elskede værk, som i samarbejde med Cinemateket vises under åben himmel.”

Filmfestivalen kaldes bare for OFF.

OFF er hele Danmarks internationale, Oscar-kvalificerende kortfilmfestival og med sin opstart i 1975 også landets ældste filmfestival.

OFF er en anderledes filmfestival, der blev startet med lidenskab og opfindsomhed; en sjæl, som filmfestivalen har bevaret og dyrket siden. OFF støtter kortfilmkunsten kompromisløst, men er også en publikumsfest med massiv opbakning i lokalmiljøet. Over hundrede ildsjæle melder sig som frivillige til festivalugen, og endnu flere gæster festivalen for den høje kvalitet, der leveres.

OFF arbejder året rundt på at støtte den danske filmkultur, og dyrke og udbrede mangfoldige filmtilbud til folket.

OFF hylder kortfilmen som medie og kunst, og frem for alt alle de kreative individer, der lægger deres sjæl deri. Op til festivalen modtager festivalen mere end 2500 kortfilm fra både ind- og udland, som bliver set af den nøje udvalgte selektionsjury, der med kyndig hånd udvælger de bedste.

Udvalgte film vises under festivalugen

Under festivalugen vises disse udvalgte film i programmer á fem til otte små film, og programmerne varer i alt op til to timer. Hvis filmskaberne er på festivalen, vil de være til stede under visningerne til at fortælle om deres film og besvare spørgsmål fra publikum.

Sidst på festivalen afholdes der et storstilet show med fest og fornøjelse, hvor vinderne udpeges af vores fire konkurrencer: Hovedkonkurrencen, Den Danske Konkurrence, Animationskonkurrencen, Ungdomskonkurrencen samt Dokumentarkonkurrencen.

Du kan læse om hele programmet for dagene i august og start september lige her