Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særligt samarbejde: Mads Langer skyder sin næste musikvideo i Odense

Af Michael Qureshi

LINDØ port of ODENSE og den danske popstjerne Mads Langer har fundet sammen i unikt samarbejde. Samarbejdet betyder, at den fynske havn sponsorerer musikvideoen til Mads Langers nye nummer “Life in stereo”, som til gengæld skydes på forskellige locations på LINDØ port of ODENSE.

Dermed vil Mads Langers musik og billederne fra industrihavnen følges ad ud i verden til musikerens mange fans.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Mads Langer. Først og fremmest er Mads en fantastisk sanger og personlighed, vi meget gerne åbner døren for.

Derudover synes vi, at samarbejdet giver mening på andre parametre. Dansk musik og kultur er en stærk eksportvare, der er med til at sætte Danmark på verdenskortet,” siger Carsten Aa, administrerende direktør, LINDØ port of ODENSE A/S.

Han fortsætter;

“Hos LINDØ port of ODENSE har vi en global styrkeposition for tilblivelsen af kæmpehavvindmøller – fra testfase over produktion og levering.

Det er unikt og på samme vis medvirkende til at understøtte fortællingen om Danmarks spidskompetencer indenfor bæredygtig industri. Så der er også et værdimatch.

Mads rækker også ud mod markeder udenfor Europa, i Nordamerika og Asien. Så her får vi en unik mulighed for at viser vores mange muligheder og faciliteter overfor nogle spændende markeder.”

Foto: Alex Høgh Andersen

Glæder sig over samarbejdet

Også den danske popstjerne glæder sig over samarbejdet, der kommer til at udgøre billedsiden til sangerens nyeste udspil.

“Det er jo ikke et samarbejde, der lige lå i kortene, men jeg synes personligt, det er et både fedt og anderledes samarbejde. Det er en fed setting til en musikvideo – hvilket giver en god billedside til min nye single, ‘Life In Stereo’,” siger Mads Langer.

Del artikel

Andre læser også