Helt unikke produkter på hylderne: Ny butik åbner på fredag

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Måske har du set, at der sker noget bag vinduet på Vindegade 101?

Odenseanske Betina Rise er nemlig i fuld gang med at indrette sin hyggelige Boutique Rise inden åbningen fredag den 1. december klokken 12.

Tog sagen i egen hånd

Det har længe været en drøm for Betina at åbne en butik:

“Jeg har altid gerne ville åbne en butik og være selvstændig, så da jeg faldt over det lille hyggelige lokale i Vindegade, besluttede jeg mig for at kaste mig ud i det,” fortæller Betina, som altid har interesseret sig for indretning og brugskunst:

“Jeg har en lidt anderledes stil, når det kommer til indretning, og jeg har ofte haft problemer med at finde noget i de eksisterende butikker, der passede ind i min stil. Derfor har jeg altid købt brugte møbler og malet dem om i mange farver,” siger Betina.

Hvis man ikke kan finde det, man søger, i de eksisterende butikker, må man jo tage sagen i egen hånd – og det er lige nøjagtigt det, Betina har gjort.

Lækkerier til både boligen og dig selv

Hos Boutique Rise kan du købe interiør i form af brugskunst, flotte stearinlys, duftpinde og de populære Edo by Dcuk figurer.

Men du kan også købe speciallavede gavekurve og lækkerier til dig selv i form af Pukka Te, håndlavede bolcher fra Ø-Bolcher, lækkerier fra Konnerup & Co samt økologisk saft, juice og sodavand fra Naturfrisk. Prøv f.eks. deres ufiltrerede æblejuice, deres hyldebrus eller Ginger Beer.

Her ses de populære Edo by Dcuk figurer.

Håndplukkede unikavarer

Alt i butikken er specielt udvalgt af Betina selv:

“Jeg sælger varer, som jeg er faldet over hos forskellige forhandlere, og meget af det er helt unikt og håndlavet. Derudover bærer stilen i butikken præg af min forkærlighed for træ, den franske landstil og det rustikke. Generelt kan jeg rigtig godt lide, når nye ting ser lidt gamle ud uden at være det,” siger Betina.

Boutique Rise adskiller sig fra andre design- og brugskunstbutikker ved, at den er lille og hyggelig, og det giver ifølge Betina en stor fordel:

“Butikkens beskedne størrelse gør, at den nærmest føles som et lille hjem. Og så betyder det også, at jeg kan have kundekontakt hele tiden og give en nærværende betjening.”

Kom til åbningsfest

Til åbningsfesten fredag den 1. december klokken 12 kan du smage på de lækkerier, man kan købe i butikken – både chokoladen og alle de specielle drikkevarer. Og alle er velkomne!

Her ses en af Betinas hjemmelavede gavekurve.

Åbningstider:
Mandag – Fredag   12.00-17.30
Lørdag    10.00-14.00
Søndag   Lukket

Boutique Rise
Vindegade 101
5000 Odense C

Unikt foredrag i Odense: Drabscheferne fortæller om de største sager

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

I løbet af et år dukker mange spændende mennesker op i Odense for at holde foredrag.

Men det er sjældent, at man møder to så fascinerende foredragsholdere på samme scene.

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl kommer nemlig til Odense næste år, hvor de fortæller om de mest spektakulære drab i nyere dansk historie.

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark.

På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. Der er dog noget tid endnu, men arrangørerne fra Tikko melder, at billetsalget allerede stryger afsted, så man skal nok være hurtigt ude.

Du skal sætte kryds i kalenderen ved den 6. maj 2020, hvor du kommer i over to timers selskab med de profilerede drabschefer. Du kan booke billetter her

De syv motiver – unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab – jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme.

De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder.

Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Du kan læse mere om det her.

Har mødt mange mordere

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Hvad: Foredrag – Drabscheferne
Hvor: Odense Congress Center
Hvornår: Onsdag d. 6. maj 2020
Billetsalg her

Smagen af jul: McDonalds lancerer risalamande som Sundae-is

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto McDonalds
PR-foto McDonalds

Det er sjældent, at fastfood-giganten McDonalds lancerer et produkt kun tiltænkt det danske marked.

Men det er lige præcis, hvad der sker i denne uge, når McDonalds Danmark lancerer deres Sundae Deluxe Is à l’amande.

Altså en af deres klassiske Sundae-is, der smager af risalamande-is.

Julen begynder allerede på torsdag i de danske McDonald’s restauranter.

Her lancerer McDonald’s en variant i sundae-deluxe serien. Sundae Deluxe Is à l’amande. Den er på menuen frem til 20 januar.

Den består af klassisk sundae-is, mandelsplitter, kirsebærsauce og flødeskum.

Ingen jul uden risalamande

En tidligere sæsonvariant har været æble/kanel sidste efterår. McDonald’s har store forhåbninger til den. Varianten er helt igennem udtænkt og udviklet i Danmark.

Det skriver McDonalds i en pressemeddelelse.

“Der er selvfølgelig en del ikoniske produkter på vores menu, når vi er McDonald’s.

Derudover udvikler vi løbende danske produkter i tråd med danskernes præferencer og ønsker.

For mig er det ikke jul uden ris ala mande, og sådan er der mange danskere, der har det.

Man kan få traditionel ris ala mande mange steder.

Når vi lancerer en udgave, er det selvfølgelig med et McDonaldsk glimt i øjet.

Vi håber, at vi med vores kolde take på alle danskeres yndlingsjuledessert kan gøre vores til, at så mange som muligt kommer i julestemning,” siger Marie Halmø Hürdum, marketingdirektør, McDonald’s Danmark.

Hindbærsnitte-is og White Russian Is

Her i Odense er vi dog vant til, at der eksperimenteres med is. Paradis Is i Aalborg har tidligere også lavet en risalamande is, hindbærsnitte-is.

Det er en ny vej, McDonalds gerne vil tage, at de laver helt specifikke produkter rettet mod et lokalt marked som Danmark. Det fortalte McDonalds marketingsdirektør til Dansk Markedsføring forleden;

“Det er klart, at vi skal have ikoniske og populære produkter som Big Mac og McNuggets på menuen, men reelt har vi mulighed for også at produktudvikle og markedsføre i tråd med danskernes ønsker,” sagde hun.

Gentager stor succes: Joey Moe holder igen intimkoncert i Odense-kirke

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Normalt kender vi ham fra de store scener og festivaler i hele landet.

Men til januar drager Joey Moe ud på en turné, hvor han både skruer ned for tempoet og antallet af bandmedlemmer.

Men det bliver ikke en hvilken som helst turné.

Han har nemlig valgt at optræde i diverse kirker rundt omkring i landet med en akustisk koncert.

Tidligere i år besøgte Joey Moe Ansgars Kirke her i Odense med stor succes, hvor kirken var proppet til bristepunktet og hvor den den musikalske oplevelse fik lov at være i fokus i guddommelige omgivelser.

I januar er det igen Ansgars Kirke, der får stjernebesøg.

Ser en anden side af sangeren

Søndag d. 19. januar 2020 klokken 20.00 kommer Joey Moe forbi.

Når han genfortolker sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares.

Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.

Joey Moe er kendt for store hits som “Smukkest på en søndag”, “Million” og “Yo Yo”.

Billetterne koster 295 kr.

Du kan købe billetter her.