MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt unikke produkter på hylderne: Ny butik åbner på fredag

Af Betina Vestergård Jepsen

Måske har du set, at der sker noget bag vinduet på Vindegade 101?

Odenseanske Betina Rise er nemlig i fuld gang med at indrette sin hyggelige Boutique Rise inden åbningen fredag den 1. december klokken 12.

Tog sagen i egen hånd

Det har længe været en drøm for Betina at åbne en butik:

“Jeg har altid gerne ville åbne en butik og være selvstændig, så da jeg faldt over det lille hyggelige lokale i Vindegade, besluttede jeg mig for at kaste mig ud i det,” fortæller Betina, som altid har interesseret sig for indretning og brugskunst:

“Jeg har en lidt anderledes stil, når det kommer til indretning, og jeg har ofte haft problemer med at finde noget i de eksisterende butikker, der passede ind i min stil. Derfor har jeg altid købt brugte møbler og malet dem om i mange farver,” siger Betina.

Hvis man ikke kan finde det, man søger, i de eksisterende butikker, må man jo tage sagen i egen hånd – og det er lige nøjagtigt det, Betina har gjort.

Lækkerier til både boligen og dig selv

Hos Boutique Rise kan du købe interiør i form af brugskunst, flotte stearinlys, duftpinde og de populære Edo by Dcuk figurer.

Men du kan også købe speciallavede gavekurve og lækkerier til dig selv i form af Pukka Te, håndlavede bolcher fra Ø-Bolcher, lækkerier fra Konnerup & Co samt økologisk saft, juice og sodavand fra Naturfrisk. Prøv f.eks. deres ufiltrerede æblejuice, deres hyldebrus eller Ginger Beer.

Her ses de populære Edo by Dcuk figurer.

Håndplukkede unikavarer

Alt i butikken er specielt udvalgt af Betina selv:

“Jeg sælger varer, som jeg er faldet over hos forskellige forhandlere, og meget af det er helt unikt og håndlavet. Derudover bærer stilen i butikken præg af min forkærlighed for træ, den franske landstil og det rustikke. Generelt kan jeg rigtig godt lide, når nye ting ser lidt gamle ud uden at være det,” siger Betina.

Boutique Rise adskiller sig fra andre design- og brugskunstbutikker ved, at den er lille og hyggelig, og det giver ifølge Betina en stor fordel:

“Butikkens beskedne størrelse gør, at den nærmest føles som et lille hjem. Og så betyder det også, at jeg kan have kundekontakt hele tiden og give en nærværende betjening.”

Kom til åbningsfest

Til åbningsfesten fredag den 1. december klokken 12 kan du smage på de lækkerier, man kan købe i butikken – både chokoladen og alle de specielle drikkevarer. Og alle er velkomne!

Her ses en af Betinas hjemmelavede gavekurve.

Åbningstider:
Mandag – Fredag   12.00-17.30
Lørdag    10.00-14.00
Søndag   Lukket

Boutique Rise
Vindegade 101
5000 Odense C

Seneste nyt