Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er inspiration til din efterårsferie i Odense

Af Redaktionen

Annonce

Inden du ser dig om, så er det for de fleste børnefamilier tid til en tiltrængt ferie. Bare fordi I ikke har bestilt en rejse til et af de varme lande, så betyder det ikke, at I skal kede jer i Odense. Heldigvis er din by og omegn fyldt med spændende oplever. Læs med i denne artikel og få inspiration til, hvad du og din familie kan lave i efterårsferien.

 

Tag en tur på museum

Odense byder på mange forskellige museer, hvilket vil sige, at der er noget for en hver smag. Hvis du og din familie interesser sig for moderne kunst, så vil Brandts Klædefabrik være det mest oplagte bud. Hvis I i højere grad finder historie spændende, så kan I sammen tage en tur på Møntergården. Det kan også være at transport og særligt tog er mere jer. Hvis det er tilfældet så prøv at kig forbi Danmarks Jernbanemuseum. Husk at orienter jer, inden I tager afsted. Nogle af museerne har for eksempel gratis adgang eller gratis rundvisninger på særlig tidspunkter i løbet af ugen.

Brug en dag i Odense ZOO

Hvis din familie ikke har tålmodighed til at tage på museum, så er zoologisk have en god middelvej. Her kan børnene få lov til at løbe rundt, samtidig med at de kan blive klogere, og I sammen kan have en hyggelig dag. Odense ZOO har mange forskellige dyr i fantastiske omgivelser. De store, flotte, sibiriske tigere fremhæves dog som noget helt særligt. Et sæt billetter til hele familien er ikke nødvendigvis billigt, men et godt trick er at lave sine egne madpakker, så I ikke behøver at bruge penge på mad derinde. Odense ZOO har mange områder, hvor det er tilladt at sidde og spise medbragt mad.

Kør en tur

Selvom Odense byder på mange muligheder, så betyder det ikke, at der ikke findes noget spændende på resten af Fyn. I kan for eksempel køre en tur til idylliske Kerteminde og gå en tur langs vandet eller besøge skønne Egeskov Slot, hvor der er aktiviteter for hele familien. Inden I kører afsted til jeres destination så overvej endelig, om I skal vælge fyringsolie til jeres bil. Hvis I vælger premium fyringsolie, tager I et større hensyn til miljøet, samtidig med at I beskytter jeres olietank og opnår kuldesikring. I kan selvfølgelig også nøjes med basis fyringsolie, som blot kuldesikre. Så er I også klar til endnu en udflugt i vinterferie.

Del artikel

Andre læser også