MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store danske navne på plakaten: Her er sommerens koncerter i Landsbyen

Af Emil Kjær Jørgensen

Tæt på Odense Centrum, mellem bøgetræer og stråtækte huse, finder du en helt unik scene, der igennem tiden har leveret utallige uforglemmelige oplevelser til fynboerne.

Der er naturligvis tale om Landsbyen, hvor imponerende navne som Bob Dylan, Tom Jones, Tracy Chapman og Billy Idol har stået øverst på plakaten.

I år er scenen reserveret til en lang række danske darlings, som har et helt særligt forhold til scenen i de grønne omgivelser.

Det skriver Landsbyen i en pressemeddelelse.

Blandt de navne er hele Danmarks Lis Sørensen, der har spillet i Landsbyen flere gange før:

“Der er noget magisk over Landsbyen. Det er en scene, hvor du både får en storslået og en intim oplevelse på samme tid. Jeg glæder mig altid til at optræde på den scene – og i år bliver det ekstra særligt. Her får jeg nemlig lov at dele scene med en dansk kunstner, jeg er kæmpestor fan af,” fortæller Lis Sørensen, som kan opleves den 2. september i Landsbyen.

Helt unikke dobbeltkoncerter

Publikum kan se frem til en aften spækket med store stemmer, når Lis Sørensen og Jada indtager scenen sammen i Landsbyen. Det bliver den eneste mulighed for at opleve de to sangerinder samme aften på samme scene i hele 2021, og Lis Sørensen glæder sig:

“Jada har sit helt eget univers, som er fyldt med intensitet og nærvær. Jeg er vild med hendes stil og hendes stemme – der er ingen tvivl om, at vi to får en fantastisk aften sammen i Landsbyen.”

Tæt på Ækvator-sangerinden er ikke den eneste store, danske stjerne, der glæder sig til at komme tilbage til Landsbyen:

“Når du står og synger i de smukkeste omgivelser, mens sommersolen går ned – så skaber det en helt særlig stemning, du ikke finder mange andre steder end i Landsbyen. Jeg har flere gange oplevet, hvordan musikken og stemningen går op i en højere enhed, og det er ret betagende,” fortæller Michael Falch, der kan opleves den 27. august i Landsbyen.

Det blir’ i familien

Falchen tager et helt særligt sommer-set up med i Landsbyen sammen med sangerinde Signe Svendsen, guitarist Lars Skjærbæk og Odense-pigen Kirstine Elise Pedersen på cello. Det bliver poetisk og akustisk – helt perfekt til omgivelserne i Landsbyen. Han har stået på scenen mange gange før, og alligevel bliver denne aften markant anderledes:

“Det er første gang, at min datter og jeg optræder sammen i Landsbyen. Det er sgu noget særligt. Så du får 2 x Falch på én aften – og Mathilde er en oplevelse, du ikke må gå glip af,” fortæller Michael Falch.

Det bliver ikke den eneste musikalske premiere, Landsbyen leverer hen over sommeren. Midt i august er der to fynske bands, der står på scenen mellem bøgetræerne – det ene band for allerførste gang.

To fynske bands indtager Landsbyen

Selvom det ene band har debut i Landsbyen, så er det to ganske velkendte navne, der står på plakaten fredag den 13. august. Her kan publikum nemlig se frem til at skråle med på hits som Flammer Rammer og Fedterøv, når PATINA og Folkeklubben giver en fynsk dobbeltkoncert.

“Vi føler os hjemme i Odense, hvor vi har spillet usandsynligt mange koncerter på alt fra gågaden, Den Smagsløse over Dexter, Posten og Odeon til et par gange i Den Fynske Landsby.

Blandt andet som opvarmning for Tom Jones og for to år siden en magisk aften med TV2. Nu kommer vi med en spritnyplade i ryggen, et stort bagkatalog og før os spiller fynske og fantastiske PATINA. Vi kommer muligvis til at brænde landsbyen ned til grunden,” lyder det fra forsanger Kjartan Arngrim.

Svendborg-bandet PATINA glæder sig til debuten i Landsbyen – og der er store forventninger til landets måske smukkeste spillested.

“Vi glæder os helt ind i knoglerne til at ætse en magisk og fynsk (!) koncertoplevelse ind på vores nethinder sammen med publikum. Der er med andre ord lagt i ovnen til en helt og aldeles olympisk aften på Landsbyens naturskønne amfiscene. Så er det sagt,” siger Søren Bastrup Bojsen fra PATINA – på rungende sydfynsk.

Ses vi i Landsbyen hen over sommeren? Livemusik er bare bedre en sommeraften foran amfiscenen mellem bøgetræerne, mens solen går ned… Der er noget ret magisk over den stemning – og den skal opleves!

Programmet i år

Jonah Blacksmith Trio + Barselona 12/8

Folkeklubben + PATINA 13/8

Jacob Dinesen + Claus Hempler 14/8

Rasmus Walter + Poul Krebs 20/8

Phlake Akustisk + Lord Siva 26/8

Michael Falch akustisk + Mathilde Falch 27/8

Lis Sørensen + Jada 2/9

Alphabeat + Hugo Helmig 3/9

Lars Lilholt + En Lille Pose Støj 4/9

Del artikel

Andre læser også