Her finder du arbejdsvenlige caféer i Odense

Skrevet af: Martin Jørgensen

Leder du efter en dejlig café i Odense, som er arbejdsvenlig? Her har Odense masser af arbejdsvenlige caféer at byde på, hvor du kan komme væk hjemmefra dine vante rammer, samle ny energi og få arbejdet igennem, mens du tillige nyder en fantastisk kop kaffe.

Men inden vi kommer med vores anbefalinger, vil vi allerførst i denne artikel klæde dig på til, hvilke forudsætninger der er vigtige for at få en god og effektiv arbejdsdag ude midt i vores allesammens dejlige Odense.

Disse arbejdsredskaber er forudsætningen for en god arbejdsdag

Når du skal arbejde uden for dit hjem, er det essentielt, at du har dine arbejdsredskaber i orden.

Det vil sige, at du har en optimal smartphone med dig, så du bl.a. kan klare dagens opkald og have diverse arbejdsrelevante apps på din telefon.

F.eks. er det ofte en god idé at have Google Maps, så du altid kan finde rundt, hvis du har møder. Ligesom det kan være en hjælpende hånd at have hentet en god app til mails – f.eks. Gmail app’en.

Har du et kreativt mediearbejde, der f.eks. kræver din tilstedeværelse på de sociale medier, er der også flere hjælpende apps, der er gode at have ved hånden. F.eks. kan vi anbefale app’en Planoly, hvor du kan afprøve og planlægge dit Instagram-feed.

Derudover er det også altafgørende, at du har en velfungerende computer. Du behøver ikke nødvendigvis at have den allernyeste og dyreste Macbook for at holde en effektiv arbejdsdag ude i byen, du kan sagtens beholde en ældre model. Hvad der dog er væsentligt er, at computeren er opdateret og harddisken ikke er overfyldt med unødige filer. En hurtig computer med plads til mange nye filer er derfor optimalt for en god arbejdsdag.

Men hvor skal du så tage hen i Odense, når du vil arbejde ude?

 

De her caféer i Odense er gode at arbejde på

 

Ønsker du en billig arbejdsdag ude i byen, skal du besøge Coffee Ten på Sankt Gertruds Stræde og købe en kop kaffe til en altid fast pris på 10 kr.

Ønsker du derimod en farverig arbejdsdag, hvor omgivelserne er fulde af god energi og funklende ting, skal du forbi Mageløs og holde din arbejdsdag på Riceteria by Rice. Her er happy hour mellem kl. 09:00- 10.00.

Derudover er Cafébiografen også altid et hyggeligt sted at arbejde eller læse, hvor også kaffen er god og du ligeledes kan få en lækker frokost eller et stykke eftermiddagskage.

Nelle’s er også svær at komme udenom, når det kommer til hyggelige og arbejdsvenlige caféer i Odense.

Fejrer 160 års fødselsdag: Albani inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl

Skrevet af: Redaktionen
De to nye øl fra Albani
De to nye øl fra Albani

Er der noget, vi er stolte af her i Odense, så er det OB, Albani og brunsvigeren.

Så det giver sig selv, at Albani skal fejres, når man officielt fejrer 160 års fødselsdag om små tre uger.

Den 7. november 1859 satte Theodor Schiøtz den første bryg over på Albani og grundlagde dermed det der skulle blive fynboernes foretrukne bryggeri i generationer.

Det fejres selvfølgelig på nøjagtig samme dato, her 160 år senere, hvor Albani Bryggerierne inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl.

Det hele foregår torsdag den 7. november 2019 kl. 16.00 – 21.00 på Anarkist – Beer & Food Lab.

Gratis brunsviger, rundvisning og ølsmagning

Her er der gratis fødselsdagsbrunsviger til de 300 første gæster samt en jubilæumsøl. Derudover kan man for en 50’er komme med på en eksklusiv rundvisning på Albani, hvor billetten naturligvis også inkluderer en valgfri øl.

Fødselsdagen rundes af en med en spændende ølsmagning, som man også kan deltage i for en rund 50’er.

Ølsmagning med brygmester Daniel Bjørk fra kl. 19.00 – 21.00: Daniel tager jer med på en smagfuld rejse ud i nørderi om øl, når han dykker ned i Albanis jubilæumsbryg, Anarkists og øllets historie samtidig med, at der smages på et udvalg af spændende øl brygget på bryggeriet i Odense.

Arrangørerne melder om begrænsede antal pladser.

Du kan booke plads til rundvisning via dette link

Du kan booke plads til ølsmagning via dette link

Udsolgt i flere byer: Lars Hjortshøj kommer til Odense med nyt one-man show

Skrevet af: Michael Qureshi

Lars Hjortshøj har rundet de 50 år, og er ikke længere tv-vært i bedste sendetid.

Men han har stadig et brandvarmt navn, hvilket man kan se på billetsalget til hans nuværende Danmarksturné.

Hjortshøj er rundt i hele landet med sit nye One-man show “Plan B”, hvor der er udsolgt i byer som Aalborg, Esbjerg og i København.

I november kommer den erfarne komiker så til Odense over to dage på Magasinet. Det sker fredag d. 19. november og lørdag d. 20. november, og der er stadig billetter i salg til showet.

Har solgt huset og købt sportsvogn

Hjortshøj er de seneste år især kendt for sin rolle i Klovn-serien samt filmene af samme titel.

Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

Siden dengang har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub – og er helt klar til et storbyliv i sus og dus.

Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

“Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis.

Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet.

Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” siger Lars Hjortshøj om hele temaet for showet.

Hvad: Lars Hjortshøj – Plan B
Hvornår: Fredag d. 22. november og lørdag d. 23. november
Hvor: Magasinet
Billetter her

Scor billige bøger: To dage med kæmpe bogsalg på Hovedbiblioteket

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Nu hvor mørket er begyndt at sænke sig og temperaturen har vendt sig til den køligere side, er der ikke noget bedre end at putte sig godt ned i sofaen med en god bog og en kop te.

Eller måske har du brug for studiebøger, men SU’en trækker altid tænder ud hver måned. Så kan du snart score billige bøger her i Odense.

For mangler du lidt udvalg i bogreolen, er det med at komme afsted til Odense Hovedbiblioteks store bogsalg i i Borgernes Hus fra fredag den 8. november til lørdag den 9. november.

Kæmpe udvalg i vente

Der vil både være bøger, CD’er og tidsskrifter at vælge mellem til ekstremt lave priser:

  • Bog: 5 kr. pr. stk.
  • CD: 5 kr. pr. stk.
  • Tidsskrifter: 1 kr. pr. stk.

Odense Hovedbibliotek gør opmærksom på, at betaling skal ske via MobilePay eller med kontanter.

Hvad: Bogsalg
Hvor: 1. sal på Hovedbiblioteket i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C
Hvornår: Fredag 8. november, 14.00-20.45, og lørdag 9. november, 10.00-15.45