Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her finder du arbejdsvenlige caféer i Odense

Af Redaktionen

Leder du efter en dejlig café i Odense, som er arbejdsvenlig? Her har Odense masser af arbejdsvenlige caféer at byde på, hvor du kan komme væk hjemmefra dine vante rammer, samle ny energi og få arbejdet igennem, mens du tillige nyder en fantastisk kop kaffe.

Men inden vi kommer med vores anbefalinger, vil vi allerførst i denne artikel klæde dig på til, hvilke forudsætninger der er vigtige for at få en god og effektiv arbejdsdag ude midt i vores allesammens dejlige Odense.

Disse arbejdsredskaber er forudsætningen for en god arbejdsdag

Når du skal arbejde uden for dit hjem, er det essentielt, at du har dine arbejdsredskaber i orden.

Det vil sige, at du har en optimal smartphone med dig, så du bl.a. kan klare dagens opkald og have diverse arbejdsrelevante apps på din telefon.

F.eks. er det ofte en god idé at have Google Maps, så du altid kan finde rundt, hvis du har møder. Ligesom det kan være en hjælpende hånd at have hentet en god app til mails – f.eks. Gmail app’en.

Har du et kreativt mediearbejde, der f.eks. kræver din tilstedeværelse på de sociale medier, er der også flere hjælpende apps, der er gode at have ved hånden. F.eks. kan vi anbefale app’en Planoly, hvor du kan afprøve og planlægge dit Instagram-feed.

Derudover er det også altafgørende, at du har en velfungerende computer. Du behøver ikke nødvendigvis at have den allernyeste og dyreste Macbook for at holde en effektiv arbejdsdag ude i byen, du kan sagtens beholde en ældre model. Hvad der dog er væsentligt er, at computeren er opdateret og harddisken ikke er overfyldt med unødige filer. En hurtig computer med plads til mange nye filer er derfor optimalt for en god arbejdsdag.

Men hvor skal du så tage hen i Odense, når du vil arbejde ude?

 

De her caféer i Odense er gode at arbejde på

 

Ønsker du en billig arbejdsdag ude i byen, skal du besøge Coffee Ten på Sankt Gertruds Stræde og købe en kop kaffe til en altid fast pris på 10 kr.

Ønsker du derimod en farverig arbejdsdag, hvor omgivelserne er fulde af god energi og funklende ting, skal du forbi Mageløs og holde din arbejdsdag på Riceteria by Rice. Her er happy hour mellem kl. 09:00- 10.00.

Derudover er Cafébiografen også altid et hyggeligt sted at arbejde eller læse, hvor også kaffen er god og du ligeledes kan få en lækker frokost eller et stykke eftermiddagskage.

Nelle’s er også svær at komme udenom, når det kommer til hyggelige og arbejdsvenlige caféer i Odense.

Del artikel

Andre læser også