Her finder du bæredygtigt billigt kvalitetstøj

Skrevet af: Martin Jørgensen

Odense er en stor by, og netop derfor er det en fordel altid at have kendskab til de absolut nyeste og mest populære trends. Her taler vi både om mad, teknologi og ikke mindst tøj. Har du f.eks. bemærket det nyeste bambustøj, som har taget verden med storm?

Derfor skal du vælge bambustøj

Verden forandrer sig hele tiden, og det er netop fordi der konstant kommer nye og spændende ting til. Det betyder at vi udskifter mange af de ting vi engang synes om, fordi vi har fundet noget som vi synes er endnu bedre. I en by som Odense med så mange forskellige forretninger, så er det vigtigt at være opmærksom på den næste helt store trend, og det er Odense i den grad opmærksom på. Bambus er i særdeleshed blevet noget som ofte bruges i tøj, og tro os når vi siger, at når først du har prøvet dette lækre, bløde og bæredygtige materiale, så vil du bestemt ikke gå tilbage til dit gamle tøj. Hos Bambustøj.dk finder du både strømper, bukser, underbukser og bluser lavet i bambus til ganske fornuftige priser. Men hvad er der så specielt ved bambus, spørg du måske? Kort fortalt, så er kvaliteten ikke bare i top, men stoffet er ganske elastisk og behageligt, så du aldrig vil føle dig ubehageligt tilpas når du går med disse typer tøj. Derudover er tøjet åndbart som sørger for, at du ikke får det for varmt og sveder alt for meget i dit tøj. Smart, ikke sandt?

Gør noget godt for miljøet og dig selv

Du har måske allerede hørt om bambustøj, men hvis ikke, så skal du vide at bambus tøj er fremtidens tøj. Det sælges mange steder, og heriblandt Odense. Når først du har prøvet denne type tøj, så vil du ikke kunne gå tilbage til det tøj du før var vild med. Det er simpelthen noget helt andet end hvad du før har været vant til, det garanterer vi dig for. Så hvorfor ikke give det en chance og prøve det? Med denne type tøj gør du både noget godt for miljøet og dig selv.

Udkast afslører: Spisesteder og barer må forlænge åbningstiden

Skrevet af: Redaktionen

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00.

Her vil hun fortælle seneste nyt om forhandlingerne om Fase 4 af genåbningsplanen. Forhandlinger der her fredag aften faldt endeligt på plads mellem Folketingets partier og regeringen.

Sent fredag aften skriver flere medier som TV2 og Ekstra Bladet, at aftalen kommer til at indeholde et punkt, hvor åbningstider på udskænkningssteder lempes.

Åbningstiden for restauranter, barer og cafeer i Danmark ser ud til blive udvidet fra klokken 00.00 til klokken 02.00.

Det bekræfter Justitsminister Nick Hækkerup sent fredag.

“Antallet af gæster slutter klokken 23. Så fra klokken 23 og 02 er det de samme mennesker, der vil være på baren,” siger Nick Hækkerup om de nye åbningstider for nattelivet.

Ikke nye gæster fra klokken 23.00

Der er dog et vigtigt element i det punkt. For det forudsætter, at der ikke lukkes nye gæster ind på det enkelte sted fra klokken 23.00.

Selve nattelivet med diskoteker og natklubber skal forblive lukket helt frem til den 31. oktober.

Så det må siges at være et kompromis i forhold til danskernes ønske om at være længere ude end til klokken 00.00.

Trækker normalt 100.000 gæster: Kæmpe marked på Fyn er nu aflyst

Skrevet af: Redaktionen

Hvert år drager tusinder fra Odense og resten af Fyn til det traditionsrige Egeskov Marked.

Men selv om man håbede til det sidste, så har arrangørerne nu officielt aflyst årets store begivenhed.

“Som følge af myndighedernes seneste udmelding er vi desværre nødt til at aflyse Egeskov Marked 2020,” skriver Egeskov Marked.

Trækker op mod 100.000 gæster

Det populære marked tiltrækker hvert år op imod 100.000 gæster og har eksisteret i flere hundrede år.

Egeskov Marked er et af Danmarks etablerede markeder skriver man selv med mange kræmmerboder og masser at kigge på og handle med.

De nye datoer for 2021 er allerede meldt ud. Det bliver weekenden 10. og 11. september næste år.

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.