MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her kan du finde en fitness-efterskole

Af Annoncør

Brænder du for fitness? Og overvejer du at tage på efterskole? Så kan det være, at denne mulighed kunne være oplagt for dig. Her finder du et fint samspil mellem det sociale og aktive, hvorfor du lærer en masse andre unge mennesker at kende, som også brænder for den samme hobby som dig. Hvis dette kunne lyde som en mulighed for dig, kan det derfor være en fordel at læse med her.

Hvordan fungerer det?

Det er en fitness efterskole for piger, som ønsker et aktivt – men naturligvis også et sjovt og spændende år. Efterskolen sætter stort fokus på hele mennesket, af hvilken årsag der både er fokus på kost, psyke og krop. Træningen skal derfor også være et sjovt element, der gør din hverdag på efterskolen meget bedre. Det hænger sammen således, at der vil være sjove og udfordrende træningslektioner otte gange om ugen, som man skal deltage i. Det såkaldte efterskolefitness kræver blot, at du er klar på at møde nye og spændende udfordringer og herigennem deltage aktivt i træningslektionerne sammen med de resterende elever.

Både teoretisk og praktisk undervisning

Det er ikke udelukkende praktisk undervisning. Der er nemlig også undervisning, som inkluderer det teoretiske aspekt. Dette er imidlertid medvirkende til, at du får nogle værktøjer, der gør dig i stand til at blive hjælpeinstruktør. Dette betyder, at de tilegnede kompetencer kan bruges udenfor efterskolen – eksempelvis i din lokale idrætsforening eller i et fitnesscenter. Efterskolen er beliggende i Sæby, og du kan naturligvis kontakte skolen, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, hvis du overvejer at søge ind.

Læs mere online

På websiden kan du blandt andet se, hvad du bliver undervist i på efterskolen. Her er der meget forskelligt, hvorfor du bliver udfordret i mange forskellige slags teknikker. Selvom det er en fitness-efterskole, er der absolut ingen krav til, at du har erfaring på området. Det mest væsentlige er blot, at du ønsker at lære og er klar på et spændende og udfordrende år, hvor du sandsynligvis kommer til at prøve en masse nyt af. Det eneste, du skal medbringe, er cykelsko og pulsmåler, som skal bruges til nogle af lektionerne. Det handler selvfølgelig ikke kun om fitness, men også om at skabe et trygt og stærkt fællesskab eleverne imellem. Derfor er der stort fokus på, at man sammen understøtter hinandens individuelle træning, så der skabes et socialt bånd også.

Del artikel

Andre læser også