MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her kan du hygge i Odense med vennerne

Af Annoncør

Odense er fyldt med masser af hyggelige steder, hvor du kan tage hen med vennerne. Med en god højtaler og lidt musik, god stemning, søde venner og måske lidt lækkert, kan man virkelig hygge sig i Odense. Vil du gerne finde lidt inspiration til, hvad du kan lave i Odense og hvor du skal tage hen med vennerne? Så kan du her få nogle gode ideer.

En tur til skovsøen

Skovsøen er et rigtig populært sted i Odense, hvor masser af mennesker, voksne, unge og børn elsker at tilbringe tid. Her kan man blandt andet nyde naturen, gå en lang tur, spise en is eller finde sig et sted at sidde på græsset. Skovsøen er perfekt til en tur med vennerne. Hvad skal man så tage med på sådan en tur til skovsøen med familie eller venner?

Man kan først og fremmest tage et stort tæppe med, som man kan sidde på. Derudover er det også en rigtig god ide at tage en højtaler med. Gerne en god højtaler, som kan spille ordentligt og højt, da der nogle gange kan være mange mennesker. Sådanne en højtaler kan du finde hos https://bekent.dk/, som også har højtalere til alle andre situationer. Om det fest på skolen, til terrassen eller noget helt andet. Så et tæppe og en god højtaler er de to vigtigste ting.

En god drink eller lækker mad

Odense har som mange andre byer også masser af bare og madsteder, hvor man kan få noget lækkert at drikke eller spise. Et sted som er rigtig hyggeligt at tage hen med vennerne, er Papas Papbar. Her kan du få øl og drinks, mens du spiller brætspil. Baren har nemlig flere brætspil tilgængelige for kunderne. Man kan også få nogle lækre nachos, mens man spiller. Her kan man nemt få flere timer til at gå og hygge sig med venner, kæreste eller familie.

Udover Papas Papbar er der også et andet sted, med en helt unik stemning. Det er nemlig Storms Pakhus. Her er der 24 forskellige streetfood boder. Man kan både sidde indendørs og udendørs, er der er selvfølgelig pyntet og hyggelige lys over det hele. Streetfood mad er altid lækkert og her kan man eventuelt prøve noget helt nyt. Storms Pakhus er populært og af rigtig god grund, der er helt vild lækker mad og så er der bare rigtig god stemning.

Del artikel

Andre læser også