Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her kan du købe kunst til væggene i Odense

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af: Galleri Nijenkamp

Føler du, at det er tid til, at du får nyt kunst på væggene derhjemme? I så fald kan du glæde dig over, at du kan købe kunst rigtig mange steder i Odense. Som følge af dette, finder du naturligvis også et sted, der har noget for dig.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte med at lede, kan du med fordel læse med herunder. Her vil du nemlig blive præsenteret for tre forskellige steder, hvor du kan købe kunst til væggene.

Kunstmuseum Brandts

Du kan med fordel vælge at lægge vejen forbi Brandts. Ikke nok med, at du kan købe kunst, så kan du også tage en tur rundt på selve museet. De har både fast og udskiftende udstillinger, hvorfor der ofte er noget nyt at se på, hvis man besøger stedet regelmæssigt.

Udover at være et kunstmuseum, hvor du også kan købe kunst til dine egne vægge, så har de også en skøn café, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en frokost. Med andre ord, så er det faktisk et sted, hvor du snildt kan få din tid til at gå i et par timer.

Galleri Nijenkamp

Føler du ikke, at der har været noget at finde hos Brandts, er det måske en bedre idé at finde dig et galleri i Odense. Hvis det er dét, du er på jagt efter, så kan du med fordel kigge forbi Galleri Nijenkamp, der ligger på Bredbjergvej 48 i Odense M.

Her har de ikke blot udstillinger fra internationalt kendte kunstnere, men også en artshop, hvor du kan købe kunst til dine egne vægge. Der skal ikke være nogen tvivl om, at de har rigtig meget at byde på, hvorfor der sandsynligvis også er noget, der falder i netop din smag.

Kunstkælderen

Ydermere er det også muligt at lægge vejen forbi Kunstkælderen, som du finder – som navnet også antyder – i kælderen i Rosengårdcentret. Her kan du ikke blot finde kunst og pynt til dine vægge, da de også har et stort udvalg af andre former for kunst, herunder skulpturer og vaser.

I og med, at de har en del forskelligt i deres udvalg, er der en god chance for, at du støder på noget, der er som skabt til dig. Det er næsten gældende, uanset hvad du har af præferencer. Finder du ikke noget hos et af de disse tre steder, er der heldigvis også flere andre gallerier i byen

Del artikel

Andre læser også