Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her kan du spille alt: Odense Spilfestival indtager snart byen

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Odense Spilfestival
Foto: Odense Spilfestival

Elsker du en god spilleaften med familie og venner?

Så er der gode nyheder! Snart indtager Odenses helt egen spilfestival nemlig atter byen, og festivalen byder på både brætspil, workshops, turneringer, virtual reality, musik, robotter, cosplay, live rollespil, pen and paper, marked og events.

Plads til både hyggespil og turneringer

Odense Spilfestival foregår i dagene fra torsdag 3. maj til lørdag 5. maj i området på og omkring Amfipladsen i hjertet af Odense.

Så du kan nyde en kold øl eller sodavand i solen, imens du spiller alt fra HINT, Scrabble, Alias og Trivial Pursuit til A Game of Thrones, Stratego, Skak eller Matador. Du vælger helt selv, hvilke spil du vil spille.

Hvis du er til mere hardcore spil frem for hyggespil, kan du også deltage i en af de officielle turneringer i f.eks. Exploiding Kittens, Roborally, King og Tokyo og Ludo.

Det er gratis at deltage i festivalen og at låne spil i dagene. Der er dog brugerbetaling på visse aktiviteter som f.eks. koncerter og nogle turneringer. I disse turneringer kan du til gengæld vinde flotte præmier.

Fredag og lørdag aften vil der være koncerter, men artisterne er endnu ikke offentliggjort.

Foto: Odense Spilfestival.

Historien bag Odense Spilfestival

Odense Spilfestival 2018 arrangeres af SpilMotor og sponsoreres af en lang række sponsorer og samarbejdspartnere som f.eks. Odense Kommune, Brandts Klædefabrik og Odense Bibliotek.

SpilMotor er en gruppe, der arrangerer en række brætspilevents. Foruden spilfestivalen afholdt de i november 2017 Danmarksmesterskab i Twilight Imperium 3rd Edition, som havde deltagere fra alle dele af landet.

Startskuddet for Odense Spilfestival var et succesfuldt second-hand brætspilmarked, som blev afholdt i november 2016 og ansporede til at starte spilfestivalen. Den første spilfestival blev afholdt i maj 2017 og varede en dag. Det var en ny succes, og gruppen besluttede derfor at hæve ambitionsniveauet for 2018.

Du kan læse mere om Odense Spilfestival på deres hjemmeside her.

Del artikel

Andre læser også