MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her købte danskerne flest julegaver i 2021

Af Annoncør

Julen varer længe og koster mange penge. Sådan lyder ordene i den kendte danske julesang ‘Højt fra træets grønne top’. Det er en i særdeles en sandhed i julesangen, hvis man kigger på, hvor mange penge, vi danskere bruger i julen. År for år slår vi rekord for, hvor mange penge, der bruges på den søde juletid. En af de største udgifter er naturligvis julegaverne. Her bruger danskerne historisk set rigtig mange penge – og igen i år er der også blevet købt rigtig mange julegaver på nettet. I denne artikel kigger vi derfor på, hvilke butikker danskerne brugte flest penge på. 

I år har danskerne dog ofte kunne spare lidt på julegaverne, hvis de har installeret Rabatta. Det er et online rabatkodeværktøj, der automatisk scanner internettet for rabatkoder og tilbyder at teste dem for dig, når du handler på nettet. Her findes alt fra Zalando rabatkoder til rabatter på elektronik, tøj, fitness og meget andet – og det er ganske gratis at hente og bruge Rabatta. 

Fashion og modetøj fylder godt under juletræet

En af de mest populære gavekategorier blandt danskerne er fashion og modetøj. De bløde pakker fylder mere og mere under juletræet, og der er endnu flere, der får tøj, sko og accessories i julegave. Her er det blandt andet Zalando, ASOS, H&M og Zara, der er blandt de webshops, der sælger allerflest julegaver inden for deres industri. 

Elektronik og gaming er en storsælger

Det er dog ikke kun bløde pakker, som danskerne køber mange af op til jul. Blandt juletræets mange gaver er der ofte også rigtig meget elektronik. Vi danskere elsker nemlig at give vores kære alt fra mobiltelefoner til tv’er og meget andet. Desuden er gaming også steget eksplosivt under nedlukningen, og derfor er der helt sikkert også masse danskere, der har fået spillekonsoller som Playstation 5 og Nintendo Switch i julegave. Derudover er iPhones, iPads og andet elektronik naturligvis også en hyppigt købt julegave. I kategorien elektronik er det især de store giganter som Power og Elgiganten, der har haft gode julesalg.

Interiør og design er også blandt topsælgerne

Interiør og design er også blandt topkategorierne, når danskerne skal købe julegaver. Det er blandt andet møbler, belysning og designkunst, der bliver købt rigtig meget af, når den søde juletid nærmer sig. Derfor har der sikkert også været rigtig mange julegaver af denne slags under de danske juletræer i julen.

Del artikel

Andre læser også