Genialt kursus: Her lærer du at lave den perfekte créme brûlée

Af Jens Erik Møller
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvis man gerne vil imponere kæresten eller familien derhjemme med en lækker dessert, men samtidig er håbløs uduelig i et køkken, hvad gør man så?

Måske er svaret at tage på Storms Pakhus.

Her kan du nemlig torsdag 13. september, i forbindelse med SPIS! Odense Food Festival, lære at lave den velkendte, franske dessertklassiker créme brûlée.

En dessert, der med sin karamelliserede top og sit cremede indre er garanti for ekstra bonuspoint hos kæresten eller familien.

Til workshoppen, som arrangeres af pakhusets madbod Mr. Rustique The Saucerer, lærer du ikke bare at lave den klassiske dessert helt fra bunden.

Du får også gode tips og tricks til, hvordan den anrettes smukt og indbydende med råsyltede, friske bær, og du lærer, hvordan man arbejder med krystalliseret hvid chokolade, som er prikken over i’et ved denne dessert.

Workshoppen er fra kl. 16 til 18, og så kan du ellers kalde dig créme brûlée-mester.

Du kan købe billet til workshoppen her

Créme brûlée-workshoppen er et ud af tre arrangementer, som Storms Pakhus står bag i forbindelse med SPIS! Odense Food Festival.

Dagen før kan du lære at lave kinesiske dumplings, og lørdag 15. september er der ginsmagning. Her kan du smage fem forskellige slags gin og fem forskellige slags tonic. Heriblandt en en vaskeægte fynsk gin.

Du kan læse mere om ginsmagningen her