MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Herskab på budget: Her får du herregårdsstemning for under to millioner på Fyn

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: EDC Højris
Foto: EDC Højris

Når en mægler beskriver en bolig som “herskabelig” i salgsopstillingen, følger der ofte et prisskilt med rigtig mange nuller med – ikke mindst, hvis det ligefrem er herregårdsstemning, der er tale om.

Men hvis man er villig til at lægge lige knofedt  i for at bringe et historisk hjem tilbage til fordums storhedstid, så er det muligt at købe sig til en herskabelig ejendom med store stuer, klassiske detaljer og imposante facader – uden at sprænge budgettet.

Ifølge boligmediet Boliga.dk er der nemlig flere prægtige ejendomme med herregårdstemning til salg for under to millioner kroner i øjeblikket, og en af dem finder vi lige her på Fyn – en kort køretur fra Odense.

Her er tre billige ejendomme med herskabsstemning:

Balslevgaard, Balslev

Pris: 1.495.000 kroner

Udenfor Ejby på Fyn er der også en herskabelig ejendom til salg, hvor mange boligbudgetter vil kunne være med.  Balslevgaard, som har mere end 180 år på bagen, er nemlig udbudt til salg med en kvadratmeterpris, der ligger 40 procent under de priser, som husene i området er til salg for.

Med det historiske hjem følger 270 kvadratmeter bolig, der tæller en stor hall, stuer en suite og flere værelser på både stueetagen og førstesalen. Med i prisen følger også tre længer, hvor der er stald, garage og plads til opbevaring.

Se ejendommen her

Boiesminde, Ødis-Bramdrup

Pris: 1.795.000 kroner

I mere end 160 år har den historiske landejendom Boiesminde ligget i landlige omgivelser udenfor Kolding i det sydlige Jylland.

Hovedhuset har i dag 264 kvadratmeter bolig, der er fordelt på højloftede stuer og i alt otte værelser, som trænger til en kærlig hånd. Med i handlen følger også en grund på 1,4 hektar, en garage og en stald med plads til heste.

Hele molevitten er til salg for en kvadratmeterpris, der ligger 62 procent under niveauet for de udbudte ejendomme i området.

Se ejendommen her

Et billede, der indeholder græs, træ, udendørs, hus Automatisk genereret beskrivelse
Foto: Brikk

Vestergaard, Øsby

Pris: 1.495.000 kroner

På Vestergaard udenfor Haderslev i Sønderjylland er der store stuer med herskabelige kaminer, en hall og sågar en allé med træer på hver side, der fører ned til hovedhuset og de tilhørende bygninger.

Landejendommen er fra 1878 og i ganske original stand, der dog trænger til noget renovering. Men så er den også til salg for et beløb, der ifølge Boliga.dk ligger 68 under prisgennemsnittet i området. For det beløb får man 313 kvadratmeter bolig og knap to hektar jord.

Se ejendommen her

Et billede, der indeholder græs, træ, udendørs, himmel Automatisk genereret beskrivelse
Foto: Nybolig Haderslev

Del artikel

Andre læser også