Himlen for madelskere: Restaurant Vår laver lækkert event
Der bliver tænkt innovativt på den odenseanske restaurantscene.
Forleden kunne vi berette om, at The Balcony holder et stort picnic-event, og nu melder Restaurant Vår sig også på banen med et spændende koncept.
De kalder det for “Vår og venner”. Ti serveringer, fem udvalgte vine og fem kokke. Det bliver to unikke aftener med høj fokus på madnørderi. Således har Vår inviteret fire madelskere i køkkenet for at sammensætte nogle ekstraordinære retter.
Fire madnørder fra Odense
Der er tale om Søren Olsen fra Pasfall, Morten Brian fra mortenbrian.dk, Mads Vindfeld Andersen fra madsvin.com og Martin Villumsen fra rigeligtsmør.dk
De to sidstnævnte er i øvrigt også madanmeldere på MigogOdense.dk, så vi er stolte over, at de nu også bliver en del af et spændende event.
Glæder sig til at prøve konceptet
Jacob Burmølle-Jensen, der står bag Restaurant Vår, er selvfølgelig også med i køkkenet, når det går løs 1 og 2 september. Han glæder sig til at prøve kræfter med konceptet.
“For os er det en fed mulighed at få lov til at invitere lokale madnørder i køkkenet til en hyggelig aften,” siger Jacob Burmølle-Jensen til MigogOdense.
Menuen er således;
Menu:
Torsk, kartoffel og rug
Gulerod og brombær
Vildt og solbær
Okse, tomat og røget marv
Slethvar, blomkål og kantareller
Kulmule, agurk, ramsløgskapers og aske
Lam, rabarber, kartoffel og hvidløg
Svinekæber, selleri og æble
Vesterhavsost, stikkelsbær og malt
Solbær og havre
Ti serveringer og afstemt vinmenu i 5 glas: 995,-
Der er et begrænset antal pladser de to aftener, så Vår anbefaler, at man rykker hurtigt.