Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hit på hit: Grøn præsenterer to nye navne

Af Christina Frederiksen

Tobias Rahim er allerede offenliggjort som et af årets navne til Grøn 2024.

I dag kan Muskelsvindfonden og Tuborg tilføje et par af landets bedste liveartister fra hver sin generation til årets lineup på Grøn i form af Scarlet Pleasure og TV·2.

De slutter sig til tidligere offentliggjorte Tobias Rahim, når de drager på turné gennem det danske sommerland fra den 18.-28. juli.

I Odense finder Grøn sted den 26. juli på Dyrskuepladsen.

Med tilføjelsen af Scarlet Pleasure og TV·2 er der lagt op til dans, fællessang og vilde koncertoplevelser på Grøn til sommer.

Det er nemlig to af Danmarks største og bedste livebands fra hver sin generation, der inviterer til fest for fællesskabet og forskelligheden i det danske sommerland. For Grøn er en fest der gør en forskel –overskuddet går til Muskelsvindfonden.

Tropiske toner fra poptrioen

Siden debuten i 2014 har Scarlet Pleasure, bestående af sanger Emil Goll, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, leveret et imponerende repertoire af hits i topklasse, med numre som “Deja Vu” og “Limbo”.

Hitkavalkaden tager med de iørefaldende melodier og fængende beats lytteren med på en musikalsk rejse til varmere himmelstrøg, hvor man trygt kan lade dansekroppen slænge sig tættere på zen end nogensinde.

I 2021 tog Scarlet Pleasure den triumferende succes til nye internationale højder, og med svimlende 65 mio. streams på Spotify blev trioen sat på verdenskortet med soundtracket “What a Life” til den Oscar-vindende film “Druk”.

Foruden perlerækken af hitsingler har trioen siden sin debut krydset 200 mio. afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter, startet fester på de største festivalscener, bragt 90’erne til live og lagt landet ned med en platinblond midterskilning.

Scarlet Pleasure debuterede på Grøn i 2017 og har siden stået på plakaten i 2019 og til Grønnere Grøn i 2020. Nu glæder de sig over at være tilbage.

“Vi er meget beærede over at få muligheden for at spille på Grøn for tredje gang. Vi vender tilbage til Grøn, fordi der er en helt særlig stemning. Man kommer rundt i hele landet, og man oplever byernes forskellige vibes og mennesker. Og det glæder vi os helt vildt til at skulle igen til sommer,” lyder det fra bandet.

TV-2 tilbage på Grøn for tiende gang

Siden bandet opstod i 1980 har TV·2 leveret et hav af tidløse klassikere. “Alt Hvad Hun Ville Var At Danse”, “Bag Duggede Ruder” og “De Første Kærester På Månen” er blot et lille udpluk af de mange kæmpehits fra bandets omfangsrige repertoire.

TV·2 laver musik, der taler til alle generationer og fungerer som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet. Det er lige netop det, som det grønne publikum kan glæde sig til, når Grøn endnu engang byder velkommen til Danmarks lykkeligste orkester efter 13 års pause.

Og det ser bandet frem til:

“I en tid hvor det virker som om, at hele verden er gået fra forstanden, er det en stor glæde for os i TV·2 at spille på Grøn og være med til at samle os selv og hinanden om det, der binder os sammen: Glæde, kærlighed og håb for fremtiden.”

TV·2 spillede på Grøn for første gang i 1986 og har gennem de sidste knap 40 år spillet på Grøn hele ni gange.

Del artikel

Andre læser også