Hjemmelavede donuts med lækre toppings: Her åbner ny donut-café i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvem der end fik idéen til at smide dej ned i brandvarm olie, fortjener hyldest til evig tid.

Men her i Odense har vi måttet kigge længe efter Homer Simpsons livret, siden mastodonten Dunkin’ Donuts forlod byen i 2016.

Men nu er der nyt håb for os, der elsker friturestegt dej med alverdens topping, for inden længe får vi en ny donut shop her i byen.

I slutningen af april åbner Café donuts nemlig deres første butik i Odense. Det sker på Albanigade 21, hvor de efter sigende vil servere vanvittigt lækre donuts samt kolde og varme drikke.

“Vi har valgt at åbne en donut-café i Odense, så fynboerne også kan få lov til at smage lækre donuts.

Trenden for donuts er blevet meget stor i Danmark og resten af verden, både blandt unge og ældre,” fortæller teamet bag Café Donuts til MigogOdense.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Åbning af cafe donuts i hjertet af Odense Kære donut-elskere Det er med stor glæde, at Café donuts i slutningen af april vil åbne deres første butik i Odense. Vi er klar til at stå bag disken og servere vanvittige lækre donuts samt kolde og varme drikke – snarest til alle jer dejlige mennesker derude! Spred nyheden, like og del opslaget samt tag jeres venner så vi kan gør alle opmærksomme på den kæmpe store nyhed! 🎊 // cafedonutsdk

Et opslag delt af Café Donuts (@cafedonutsdk) den

Laves fra bunden

Donuts er især elsket, fordi man netop kan få dem i lige præcis den variation, man elsker.

Og det bliver bestemt også tilfældet her i Odense.

“Vi laver alle vores donuts fra bunden, og så pimper vi dem op med forskellige slags slik, chokolade osv.

Vores primære inspiration kommer jo fra USA, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan lave donuts,” fortæller de videre.

Den foreløbige plan er at åbne i slutningen af denne måned med take away, og når forbuddet i Danmark bliver fjernet vil caféen være klar til at byde lækkersultne fynboer indenfor.

Hvad: Café Donuts
Hvor: Albanigade 21
Hvornår: Slutningen af april (take away)

Du kan følge med på Facebook her.