MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold en uforglemmelig julefrokost i City Bowling

Af Annoncør

Ingen julesæson uden en julefrokost eller to. Hvert år ser mange mennesker frem til denne festlige aften i selskab med vennerne eller kollegerne, og City Bowling i Odense kan i den grad skrive under på, at danskerne er særligt glade for denne juletradition.

Festglade folk strømmede nemlig til bowlingcentret i julen 2018, og City Bowling var således fyldt med glade mennesker og høj stemning hver weekend i både november og december. City Bowling var derfor et ganske populært sted at holde julefrokost i Odense, men det er der også god grund til.

Hos det odenseanske får man nemlig god mad og sjov og spas for et fornuftigt budget, og det er noget, som rigtig mange mennesker kan lide.

 

Spis lækker mad tilberedt af sæsonens råvarer

Modsat mange andre bowlingcentre råder City Bowling over deres helt eget køkken med egen køkkenchef. God mad er vigtig for enhver fest og ikke noget, som City Bowling går på kompromis med. Som gæst hos det odenseanske bowlingcenter er du derfor altid garanteret lækker mad tilberedt af egen dygtige køkkenstab.

Bowlinghallens julebuffet er et særligt populært valg blandt julefrokostgæsterne, og det er også forståeligt med de retter, der serveres. Her får man nemlig god og solid dansk julemad, som vi bedst kender det. Der er både noget fra det kolde bord såsom røget laks og marinerede sild, der er varme retter som ribbensteg og andebryst, og der er selvfølgelig også den klassiske ris a la mande.

 

Krydr festen med en times bowling eller to

Hos City Bowling har I selvfølgelig mulighed for at spæde julefrokosten op med en times bowling eller mere. Når man er til julefrokost, kan man godt blive stivbenet af at sidde ned så længe, og selv om der er et dansegulv, kan der måske være et par stykker af gæsterne, der er lidt for generte til at vise deres bedste dansetrin.

I stedet for at lade sig blive forvist til hjørnet i festlokalet, kan man derfor tage en runde bowling for at hive stemningen op. Bowling er nemlig en aktivitet, som alle kan være med til, og så bliver spillet også sjovere af, at det ikke bare er regulær bowling, man spiller, men Party Bowling.

Under Party Bowling bliver lyset dæmpet, så bowlingbanen, keglerne og kuglerne stråler med neonfarver. De seneste musikhits spilles i højtalerne, og der kommer ekstra gode tilbud på alkohol. Der bliver virkelig lagt op til fest, og man oplever derfor ikke et kæmpe skift i stemningen, når man bevæger sig fra festlokalet og ind i bowlinghallen.

 

Fortsæt festen i Odenses natteliv

Alt godt har en ende, og City Bowling slukker da også for musikken og låser dørene kl. 01:00, når det er lukketid for den populære bowlinghal. Julefrokosten behøver dog ikke ende her, for Odenses gågåder ligger kun et stenkast fra City Bowlings lokaler.

Det tager max 5 minutter at gå hen til den nærmeste bar, og er selskabet stadig i højt humør, er det derfor oplagt at tage festen videre ind til byen. Det er ikke engang nødvendigt med taxa, og man kan sagtens gå ind til byen – også selv om man allerede har festet godt og fået en genstand eller fem i bowlingcentret.