MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold julefrokost i smukke omgivelse: BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokale

Af Christina Frederiksen

December står lige om hjørnet.

Det betyder ribbensteg, fiskefilet og risalamande i store mængder, når julefrokosten skal afholdes i gode kolleger og venners lag.

Hos Froggy’s Café er man klar til at tage imod både de helt store selskaber på op til 70 gæster og de helt små og intime, der bare består af dig selv og dine nærmeste.

Vores personale har stor erfaring med at sammensætte events, så det passer til  netop dét arrangement, man ønsker sig.

Froggy’s Cafe

Holder man julefrokost for minimum 20 personer, bør man derfor unde sig selv og sine venner eller medarbejdere et besøg i Froggy’s eksklusive selskabslokale, BALKONEN, der ligger på caféens 1. sal.

Her finder man en rigtig perle, der virkelig kan danne rammen om godt, hyggeligt og festligt samvær.

Lokalerne er indrettet med interiør i lækkert design og fuldt AV-udstyr, og selvfølgelig med mulighed for at bestille mad af højeste kvalitet. Så om det er til hverdag eller fest, så kan disse smukke og eksklusive lokaler bookes til både hverdagsmøder, konferencer, private arrangementer, firmafester eller lige hvad man drømmer om – og så lige i hjertet af gågademiljøet med udsigt over byens handlende.

Til jul og nytår

“Vores personale har stor erfaring med at sammensætte events, så det passer til  netop dét arrangement, man ønsker sig,” lyder det fra folkene bag Froggy’s Café.

Hele november og december er der således julefrokostbuffet på menuen, og der er som nævnt både mulighed for at få den serveret som et større selskab på BALKONEN, eller som solo-gæst i caféen.

Til nytår sørger Froggy’s for en lækkert tre-retters menu. Den koster 599 kroner i caféen og 699 i BALKONEN.

Det er prisen for årets julefrokost til gengæld. For 549 kroner pr. person (849 kroner med drikkevarer ad libitum) kan man invitere sine kolleger på årets firmajulefrokost i lækre og private omgivelser på BALKONEN, hvor I kan være helt jer selv.

Kommer man også spiser selv eller som del af et mindre selskab, er der julefrokostbuffet mellem kl. 18-21 fredag og lørdag i caféen. Her betaler man 399 kroner pr. person og med med drikkevarer ad libitum til 699 kroner.

Så hvis du ikke allerede har husket at bestille bord til årets julefrokost, er der en oplagt mulighed hos Froggy’s Café både i caféen eller på BALKONEN. 

De melder godt booket allerede, men har stadig ledige datoer, så du kan nå det endnu.

Se mere og book her.

Del artikel

Andre læser også