Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Holder åreknuder dig fra at tage på stranden? Find lokal hjælp i dag

Af Redaktionen

Åreknuder er et almindeligt problem, som mange danskere kommer til at opleve i deres liv.

Alligevel er der stadig mange, der grundet tydelige åreknuder eller karsprængninger har svært ved at gå ud i offentligheden i tøj, der ikke dækker underbenene, som fx sommerkjoler eller shorts.

Dette er især et problem i de varme sommermåneder, som med solskinsvejret indbyder til, at man iklæder sig i lidt mindre tøj.

Den ellers så almindelige sygdom holder derfor nogle folk fra blandt andet at tage på stranden, og det er altså en meget ærgerlig tendens – af flere årsager.

Mange forskellige behandlingsmetoder

Heldigvis har man nu til dags en rigtig god forståelse for, hvad der forårsager åreknuder og karsprængninger, og derfor har man også lettere ved at behandle dem.

Når det kommer til behandlingen, findes der også utroligt mange forskellige metoder. Det er forskelligt fra person til person, hvad der virker som den bedste behandling for netop dine åreknuder.

Det kan fx være laserbehandling eller behandling ved hjælp af radiofrekvens. I nogle tilfælde er den bedste løsning en kombination af nogle af de forskellige behandlingsmetoder.

Du kan læse meget mere om de forskellige former for behandling og booke tid til en undersøgelse med ultralyd i Odense på dette site.

Ikke altid blot et kosmetisk problem

I mange tilfælde er der tale om et kosmetisk problem, når man snakker om åreknuder og karsprængninger – hvilket i sig selv også er et problem, da man jo altid bør kunne gå ud i offentligheden og føle sig godt tilpas i sin egen krop – men i nogle tilfælde kan åreknuder altså også medføre smerter.

Man kan dele åreknuderne op i flere forskellige grader, og i værste tilfælde kan det udvikle sig til, at du får venøse sår, der har svært ved at hele.

Del artikel

Andre læser også