Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Holdes i helt unikke rammer: Toprestauranter laver kokketræf i Odense

Af Michael Qureshi
Foto: Rico Feldfoss
Foto: Rico Feldfoss

De tre anmelderroste restauranter ARO, Restaurant Resumé og Restaurant Vår går sammen om sensommerens mest unikke gourmetoplevelse med vildt og råvarer fra den danske natur under årets SPIS! Odense Food Festival.

Historiens Hus danner rammerne om den eksklusive middag, hvor Jacob Burmølle-Jensen, Christoffer Schärfe og Kim Gubi Lundvaldt fra henholdsvis Vår, ARO og Resumé har skabt en eksklusiv gourmetmenu med vildt og råvarer fra den danske natur.

En menu, hvor kokkene med eksperimenterende råvaresammensætninger og overraskende smage sætter deres særegne præg på menuen.

“Det er altid spændende at have vildt på menuen, fordi det på samme måde som frugt og grønt er en sæsonbetonet råvare og dermed er det kun på helt bestemte tidspunkter af året, at man får lov til arbejde med det,” siger Kim Gubi Lundvaldt fra Restaurant Resumé i Svendborg.

Han suppleres af Jacob Burmølle-Jensen fra Restaurant Vår;

“Samtidig har vildt og råvarer fra naturen et lokalt særkende, og derfor er det helt unikke råvarer, med en særlig smag alt efter, hvor det har vokset eller levet henne”, supplerer , der laver menuens hovedret, der bl.a. består af krondyr,” siger han.

Læs også: Tre retter for 210 kr.: 15 Odense-restauranter er med i Dinnerdays

Foto: Rico Feldfoss

Sjovt at samarbejde på tværs

De tre kokke glæder sig til at gå i køkkenet sammen

“Det er altid sjovt, at samarbejde på tværs af restauranter – det er en god mulighed for at blive inspireret, og så er det også en anledning til at hygge sig sammen i køkkenet, som vi normalt ikke har tid til, når vi har travlt med at drive hver vores restaurant,” siger Christoffer Schärfe fra Restaurant Aro.

SPIS! Vildt – Gourmetmiddag starter i den smukke Klosterhave ved Historiens Hus, hvor historiker Jens Åge Sandberg Petersen fra Historiens Hus fortæller om vores historiske forhold til jagt og naturen som spisekammer, mens gæsterne bydes på tre forskellige snacks akkompagneret af et forfriskende glas bobler.

Middagen foregår i foredragssalen, som i aftenens anledning er pyntet, så tankerne ledes hen på den fynske sensommerskov.

Her kan gæsterne se frem til at få serveret en sublim 3-retters gourmetmenu med tilhørende vinmenu specielt sammensat af Kjær Sommerfeldt.

SPIS! Vildt

SPIS! Vildt – Gourmetmiddag er en del af de aktiviteter under SPIS! Odense Food Festival, der under navnet SPIS! Vildt sætter fokus på bæredygtig jagt og den danske natur som spisekammer.

Ud over gourmetmiddagen byder SPIS! Vildt-programmet også på et foredrag med Jørgen Skouboe fra det populære TV-program Nak & Æd og et helt område på SPIS! Madmarked, den 14. september, som er dedikeret til aktiviteter, der har med udeliv, jagt og natur at gøre.

Hvor: Historiens Hus

Hvornår: Torsdag den 12. september

Tid: 18.00 – 22.00

Antal: 60 billetter

Pris: 995 kr.

Book billet her

Del artikel

Andre læser også