MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hovednavn til HCA Festivals afsløret: Rasmus Seebach-koncert i Kongens Have

Af Michael Qureshi

Når en af Danmarks største kulturfestivaler, H.C. Andersen Festivals, løber af stablen i 2020, bliver det med Rasmus Seebach som det musikalske hovednavn til fredagskoncerten.

Fredag 21. august går han således på scenen i Kongens Have, der også danner ramme om flere andre koncerter i løbet af festivalugen.

Det seneste årti har Rasmus Seebach vundet danskernes hjerter med popsange, som de fleste kan synge med på, og det glæder festivaldirektør Peter Bøgholm, at det lige præcis er Rasmus Seebach, der kommer til at sætte det musikalske punktum for næste års fredagskoncert.

“Musik skaber stemninger og kan frembringe særlige følelser hos dem, der hører det.

Og en af landets dygtigste kunstnere til lige præcis det, er Rasmus Seebach, og derfor er jeg stolt over at kunne tilbyde festivalens gæster den særlige koncertoplevelse, som Rasmus Seebach kommer til at stå i spidsen for i Kongens Have i 2020,” siger Peter Bøgholm, der snart forventer at kunne præsentere yderlige to kunstnere til fredagskoncerten.

Tættere samarbejde giver flere koncertoplevelser

Koncerten er etableret i samarbejde med Vi Elsker, som H.C. Andersen Festivals netop har styrket samarbejdet med.

Målet med det tættere samarbejde er netop at kunne tilbyde flere og bedre koncerter til kulturfestivalens gæster – og det er Rasmus Seebach et godt eksempel på.

Samtidig betyder det styrkede samarbejde, at Vi Elsker to gange under næste års H.C. Andersen Festivals fylder Kongens Have med musik og fest.

Fredag 14. august byder ”Vi Elsker 80’erne” blandt andre på Spandau Ballet-forsangeren Tony Hadley og den danske treenighed af hitmagere, Back to Back, Tøsedrengenes vokale frontduo, Anne Dorte & Maria, og Jørgen Klubien fra Danseorkestret.

Og lørdag 22. august vender ”Vi Elsker 90’erne” tilbage til Odense med navne som Coolio, East 17, 2 Unlimited, Boyzlife og Robin S på plakaten.

Billetter til fredagskoncerten med Rasmus Seebach kan købes fra mandag 2. december kl. 12.00 købes for 350 kr. inkl. gebyr på hcafestivals.dk. Billetter til ”Vi Elsker 80’erne” og ”Vi Elsker 90’erne” kan købes på ticketmaster.dk.

Koncerterne er arrangeret af Musikforeningen Norden.

Del artikel

Andre læser også