Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hovednavne offentliggjort: Legendarisk hitmager spiller til HCA Festivals

Af Christina Frederiksen

Der bliver popfest i Kongens Have næste år.

Den traditionelle fredagskoncert, der i 2023 ligger 25. august, under H.C. Andersen Festivals bliver nemlig med Ericka Jane, Drew Sycamore og Thomas Helmig på plakaten.

Thomas Helmig kræver ingen nærmere præsentation. Den århusianske hitmager har været på toppen af den danske musikscene i snart 40 år, og stort set alle danskere kan synge med på ’Malaga’, ’Stupid Man’ og ’Det er mig, der står herude og banker på’.

Helmig lagde i sommer både Tinderbox og Smukfest ned, og billetterne til hans tre arenakoncerter i Aarhus og København til foråret er stort set revet væk.

Derfor er det også en begejstret festivaldirektør, der ser frem til Helmigs besøg i Kongens Have.

”Jeg er superstolt over, at vi kan præsentere Thomas Helmig til fredagskoncerten. Han er uden tvivl en af de største stjerner på den danske musikscene, og samtidig er han garant for en fantastisk, underholdende fest,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Sangerinder fyrer op under festen

Det er dog langt fra kun Thomas Helmig, som fredagskoncertens gæster kan glæde sig til. Inden Helmig lukker popfesten, har de to sangerinder, Ericka Jane og Drew Sycamore, fyret op under Kongens Have.

”Med Ericka Jane, Drew Sycamore og Thomas Helmig synes jeg, vi har et fantastisk line-up til en stor musikfest i Kongens Have. Mens Helmig er et ikon i dansk musik, er de to sangerinder en del af de nye og talentfulde stjerner, så vi ser frem til at samle flere generationer af fynboer til en uforglemmelig aften,” siger Peter Bøgholm.

Drew Sycamore buldrede ind på den danske musikscene, da coronaen havde et solidt tag i danskerne.

Først med debutalbummet ’Brutal’ i 2019, men specielt med albummet ’Sycamore’ i 2021. Herfra strøg både ‘Take It Back’, ‘I Wanna Be Dancing’ og ‘45 Fahrenheit Girl’ ind på toppen af den danske hitliste, hvorefter hun sidste år lagde hele festivaldanmark ned.

Ericka Jane, der startede sin musikalske karriere i ’X Factor’ i 2011, har siden sunget sig ind i hjerterne på mange danskere med hits som ’Favorite Lie’ og ’I Say Stupid Things’.

2.000 Early Bird-billetter til de hurtige

Senest var hun i 2021 nomineret som ’årets nye navn’ til Danish Music Award, og samme nominering fik hun til Zulu Awards året efter.

Billetterne til H.C. Andersen Festivals’ fredagskoncert kan købes fra mandag 31. oktober kl. 10.00 via hjemmesiden hcafestivals.dk.

Her sælges 2.000 billetter til en Early Bird-pris på 479 kr. inkl. gebyr, som er hundrede kroner under normalprisen på 579 kr.

Del artikel

Andre læser også