Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Huse til mange millioner: Her er den dyreste villa til salg på Fyn

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Thobo-Carlsen & Partnere
Foto: Thobo-Carlsen & Partnere

I marts og april har de fleste af os været tvunget til at opholde os inden for hjemmets fire vægge det meste af døgnet.

Det kan måske godt medføre lidt (eller meget) udlængsel, og man kan blive lidt træt af at kigge på det samme tapet, de samme møbler og det samme køkken.

Men så er det jo godt vi har internettet hvor man, uden forpligtelser, kan drømme sig lidt væk til de huse, som er en hel del dyrere end de ganske almindelige familie- og parcelhuse, som langt de fleste danskere bor i.

Boliga har lavet en opgørelse over de dyreste huse til salg (pr. 12/4 2020) i de forskellige landsdele, og her finder man ekstravagante villaer med utallige værelser, udsigt til enten hav eller sø og med luksusgoder som svømmepøl og parkeringskælder.

Mange af dem koster svimlende millionbeløb på langt op i de otte cifre hvor andre – som for eksempel på solskinsøen Bornholm kan købes for “almindelige penge”.

Fyn

Det dyreste hus på Fyn ligger med udsigt til Svendborgsund på Tåsinge i det det fynske øhav.

Med 10 værelser og 418 kvadratmeter bolig er der både plads til et fitnessrum og en indendørs svømmepøl.

Pris: 25.000.000 kroner.

Foto: Thobo-Carlsen & Partnere

Det er Thobo-Carlsen & Partnere, der har huset til salg, og de beskriver det således:

Renoveret ejendom med indendørs pool, mulighed for hestehold, udsigt over Svendborgsund, og mulighed for udstykning af 6 parcelhusgrunde.

Her er der tale om et helt exceptionelt hjem med en stor grund i Vindeby på Tåsinge tæt på alle nødvendige faciliteter. Man kan forvente en arkitekttegnet ejendom fra 1924, hvor der i 2008 blev foretaget en omfattende renovering med fokus på flotte detaljer og kvalitetsløsninger.

Foto: Thobo-Carlsen & Partnere

Med en grund direkte ned til Svendborgsund er der endvidere sikret en betagende panoramaudsigt året rundt, og man kan få stor glæde af den private bådebro.

Ejendommen opdeles i tre bygninger med henholdsvis indendørs pool, fitnessrum og stald, kontorbygning og endeligt den private bolig.

Poolområdet er forsynet med gulvvarme, og her er der også både et toilet og et separat bruserum, så poolen er lige til at hoppe i.

På det øverste plan er der indrettet et fitnessrum, hvor man kan træne i naturligt lys fra tagvinduerne, og så prydes dette rum især af de fritlagte bjælker. Udefra har man i forbindelse med denne længe adgang til en mindre stald med p.t. to hestebokse og et disponibelt rum.

Foto: Thobo-Carlsen & Partnere
Foto: Thobo-Carlsen & Partnere

Beboelsen byder indenfor med gulvvarme i stueplanet. Et af husets herligheder er det flotte køkken, der ligger i forbindelse med både spise- og dagligstue, og der er yderligere spiseplads i form af køkkenøen.

Fra køkkenet er der adgang til et funktionelt bryggers, og fra den modsatte ende kan der tilgås endnu et opholdsrum. Der er endvidere en særdeles prægtig stue med fritlagte bjælker og loft til kip, hvorfor der bliver åbnet op for en lys struktur. Der er et betagende vue over sundet fra glaspartierne, og man kan ligeledes træde
direkte ud på den solrige terrasse, mens de køligere årstider kan bruges foran varmen fra brændeovnen.

Foto: Thobo-Carlsen & Partnere

Foruden et enkelt værelse er der i denne afdeling også et thekøkken, toilet samt separat badeværelse, hvor sidstnævnte imponerer med et badekar, hvorfra man kan nyde udsigten til sundet, en dobbelt brusekabine og to håndvaske.

Førstesalen rummer en værelsesafdeling med tre værelser, påklædningsværelse samt to badeværelser, hvoraf det ene byder på endnu et badekar. Endelig ligger et sidste værelse i en afdeling for sig selv, hvor tagvinduerne bidrager med et uimodståeligt lysindfald.

Afslutningsvist er der kontorbygningen på ca. 190 m2, der er godkendt til erhverv. Her er I sikret en forrygende arbejdsatmosfære med højt til loftet, et tekøkken og en dobbeltsidet pejs. Derved er ejendommen velegnet til dem, der driver egen virksomhed.

Se huset her.

Foto: Thobo-Carlsen & Partnere

Nordjylland

På Danmarks nordligste spids i klitterne ved Gl. Skagen ligger Hollænderhuset fra 1915, som lige nu er Nordjyllands dyreste hus.

Den historiske villa har seks værelser fordelt på 209 kvadratmeter og en uforstyrret udsigt til havet, og kan blive din for en pris på 19.995.000 kroner.

Pris: 19.995.000 kroner

Se huset her.

Sjælland

For at finde det dyreste hus i Region Sjælland skal vi til Roskilde, hvor en murstensvilla fra 1906 ligger på Sankt Laurentii Vej.

Huset har 12 værelser på 400 kvadratmeter og fra første sal kan både se til Roskilde Fjord og indover byen til domkirken.

Pris: 19.900.000 kroner

Se huset her

Nordsjælland

Lige nu er huset her på Strandvejen i Vedbæk landets absolut dyreste – såvel som det dyreste i Nordsjælland.

Rosenlund har 901 kvadratmeter bolig, 16 værelser, en parkeringskælder med plads til 14-16 biler og så ligger det på en grund lige ud til havet.

Pris: 75.000.0000 kroner

Se huset her

Foto: Elbæks Ejendomsmægler

Sydjylland

På en næsten 2.500 stor grund i Bredballe ved Vejle Fjord ligger Sydjyllands dyreste hus med uforstyrret vue udover vandet.

Det 360 kvadratmeter store hjem har ni værelser og en have med flere terrasser, hvor man kan tage udsigten ind.

Pris: 19.750.000 kroner

Se huset her

Bornholm

På havnen i Rønne ligger klippeøens dyreste hus med udsigt til Østersøen fra alle boligens fire etager.

Det 171 kvadratmeter store hus blev bygget i 2014, har seks værelser og flere terrasser ud mod vuet til havnen.

Pris: 5.225.000 kroner 

Se huset her.

Foto: RobinHus-mægler Anne Mette Safft

København

Det dyreste hus i hovedstaden er en kæmpe villa på 539 kvadratmeter i den mondæne bydel Frederiksberg.

Huset, der stod færdig i 1881 og har 14 værelser, ifølge Boliga.dk.

Pris: 45 millioner kroner

Se huset her.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen

Østjylland

For nyligt strøg et 182 kvadratmeter stort hus i Marseliskvarteret i Aarhus ind på førstepladsen som Jyllands dyreste hus, hvilket også gør det til den mest kostbare villa til salg i Østjylland.

Det historiske hus er fra 1909 og har ni værelser.

Pris: 30 millioner kroner

Se huset her.

Foto: LILIENHOFF

Midtjylland

Det dyreste hus i Midtjylland ligger med sit stråtækte tag og lyserøde vægge på en kæmpe udsigtsgrund ved Julsø udenfor Silkeborg.

Huset, der er fra 1920, har otte værelser på 300 kvadratmeter bolig, og så følger der både hestestald og svømmepøl med.

Pris: 25.500.000 kroner

Se huset her.

Foto: Nybolig Silkeborg

Del artikel

Andre læser også