Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Husk nu backup af ferien, Odense!

Af Redaktionen

De fleste af os har en tendens til at tage tusind forskellige billeder på vores sommerferie – men rigtig mange af os glemmer at tage en backup af de skønne, skægge og skæve feriebilleder, som derfor går tabt for altid, hvis uheldet er ude, og mobilen går i stykker eller den bærbare bliver stjålet.

Og det er en skam, for det kunne virkelig ikke være nemmere at tage en backup af sine billeder, så de ligger trygt og godt på en server, indtil du får lyst til at vise billederne frem med dasende elefanter i Odense Zoo, den propfyldte badestrand på Mallorca, cykelturen i Odenses smukke gamle gader eller de smilende og skrigende børn i Legoland frem for begejstrede bedsteforældre og andre familiemedlemmer.

 

Vær digital med resten af Odense

Odense er digital med de digitale – og stolt af at være med blandt de ypperste inden for udvikling og implementering af nye digitale tiltag. Odenseanerne kan prale af at have en specialiseret uddannelse inden for robotudvikling, som kan være med til at revolutionere den måde, som lever på i fremtiden. Derfor er Odenseanere også klar til at omfavne backup-tjenester i skyen til opbevaring af deres vigtige billeder, filer og minder på et sted, hvor de nemt og hurtigt kan findes frem til brug.

 

Beliggenhed i skyen har stor betydning

Når du hører ordet backup, sidder du måske og spekulerer over, hvor sikkert det egentlig er at opbevare sine dyrebare billeder i en sky. Mange af os husker jo, at en række amerikanske skuespillere fik lækket dybt private billeder fra cloudbaserede tjenester for år tilbage. Sikkerheden hos de fleste cloudbaserede tjenester er dog i top, men du kan beskytte dig selv endnu mere ved at vælge en tjeneste, der er placeret i Europa – og i særdeleshed Norge.

Ikke nok med, at du får en hurtigere hastighed ved upload/download af dine filer, er de også beskyttet under den noget strengere europæiske lovgivning, der indeholder vigtige tiltag til beskyttelse af EU-borgeres personlige oplysninger. Hvis du vælger en backup-tjeneste, der f.eks. er placeret i USA, kan du ikke vide dig helt så sikker på, hvordan dine oplysninger og filer opbevares og hvem, der har adgang til dem.

 

Et lokalt valg er måske det bedste valg?

Du skal blot kigge mod Middelfart før du finder en tjeneste som måske er det bedste valg. I Middelfart finder du Onlime.dk, som sørger for at passe godt på dine oplysninger og vigtige filer eller skønne feriebilleder – læs mere om sikkerheden hos Onlime.dk. Deres servere er placeret i Norge, som er et af verdens mest sikre steder at opbevare data. Du mindsker derfor betragteligt risikoen for, at udefrakommende kigger med på feriebillederne af dine børn eller får adgang til dine dybt personlige oplysninger uden din viden.

De største tjenester i verden er naturligvis dem, som får mest eksponering, og som er mest kendte. Men det er nødvendigvis ikke en fordel, hvorfor det tit kan betale sig at kigge sig for en ekstra gang. Med en lokal tjeneste får du også mere nærhed samt en hurtigere kundeservice på dansk, hvilket kan være en stor fordel, hvis der er tekniske problemer som skal udredes.

Del artikel

Andre læser også