Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad det vil sige at blive voksen

Af Redaktionen

Alle mennesker når et punkt i deres liv, hvor de føler at ”Nu er jeg voksen”. Mange går også bare rundt med tanken om at alle er bare store børn inderst inde, hvad er de vigtigste ting i livet som definerer at man er blevet voksen?

I Danmark er du ’voksen’ per definition når du fylder 18 år. Efter du er fyldt år er du myndig, det betyder at du selv kan føre et køretøj, leje en lejlighed, optage lån og meget mere. Med det voksne liv følger der en masse valg med.

  • Hvilken vej skal jeg gå?
  • Skal jeg indgå i et forhold?
  • Skal jeg have jagttegn?
  • Skal jeg have en hund?
  • Skal jeg have en Volvo og stort hus?

En blog om voksenlivet

Hos Voksenblog.dk følger man parret Line og Alexander som deler et indblik i deres liv som er en ærlig fortælling om deres liv, deres drømme og mål. Her går snakken på valget af bil, hund og lejligheder til investeringer af aktier og crazy projekter.

Hvad er formålet med voksenlivet

Formålet er hvad du gør det til. Du kan gøre ligesom Line og Alexander og sætte dig for nogle mål, eller starte nogle projekter i din lejlighed, hus eller på bilen.

Om end du ønsker et liv, hvor du lever det konservativt, efter bogen, ligesom alle andre. Så er det dit valg om du vil bruge 18 år i skolen og universitetet eller starte egen virksomhed. Nogle mennesker elsker at leve inden for nogle rammer, hvor de ved hvad de har med at gøre i det daglige. Det kan hjælpe dem med at holde en sædvanlig dagligdag, hvor der er faste arbejdstider.

Men andre trives måske bedre med en fleksibel tilværelse som selvstændig eller iværksætter, hvor der arbejdes lidt i ny og næ.

Gør hvad du vil

Det er vigtigt at du ikke lader dig påvirke og lever dit liv, som du gerne vil leve det. Om end du ønsker at tage en lang uddannelse eller ønske at springe ud på en rejse som iværksætter med egen virksomhed.

Del artikel

Andre læser også