Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad er dine muligheder for at spille padel i Odense?

Af Redaktionen

Padel er en sportsgren i Danmark, som er en god blanding af tennis og squash. Banen er 10 x 20 meter, som er omgivet af vægge, der bruges aktivt, som en del af spillet. Padel er en helårsaktivitet, da den kan spilles både indendørs og udendørs.

Der findes mange steder i Odense, som tilbyder padel, så det er bare at komme ud og prøve det af. Måske bliver det din nye favorit sportsgren? Læs med her og find ud af, hvad du skal bruge af udstyr, og hvor du kan spille det i Odense.

Hvad skal du bruge af udstyr?

Der er tre slags udstyr, du skal overveje at investere i, når du skal afprøve sportsgrenen padel: bolden, skoene og battet / ketsjeren. For det første skal bolden være en padelbold. Bolden minder om en tennisbold. Den er blot lidt mindre og trykket er lavere i den.

For det andet skal skoene være tilpasset en padelbane, som er kunstgræs fyldt op med fint sand. Padelskoene skal give spilleren et godt greb i banen, samt muligheden for at glide en smule, når der stoppes hurtigt op. Brug eksempelvis badmintonsko, som kan være nemme at finde og gode at bruge til padel.

For det tredje skal battet eller ketsjeren være i orden. Ofte kaldes den et bat i stedet for en ketsjer, da der ikke er strenge i battet, som der er i for eksempel tennis eller badminton. Du kan vælge imellem runde bat, dråbeformede bat og diamantformede bat alt efter, hvad der passer til dig og din spillestil.

Hvor kan du spille det?

Der er heldigvis mange steder i Odense, hvor dig og dine venner kan spille padel sammen. Padelboksen i Odense C er for eksempel en rigtig fin indendørsbane, som både tilbyder klippekort og engangspriser til leje af en bane. Så her kan du nemt finde ud af, om padel er en sportsgren for dig eller ej.

Ved Padelsport Odense kan du leje en udendørs padelbane ved Odense Havn. Banen er her topmoderne og er blevet bygget i 2015. Der kan være fire spillere på banen, og man lejer banerne i en time ad gangen. Lejen er inklusiv bat og bolde, som især er godt til nybegyndere, som ikke helt ved, om sportsgrenen er noget for dem. Så er det kun sko, der skal investeres i. Hvis du allerede har et par tennis- eller badmintonsko, kan du altid bruge dem til at starte med.

Del artikel

Andre læser også