MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad er en VPN og hvordan bruger man den til at spare penge?

Af Redaktionen

En VPN står for ’’Virtuel private Network’’ og bliver brugt af flere til at spare penge på streamingtjenester. Læs her hvordan du selv kommer i gang med en VPN.

Der er utrolig mange der bruger VPN-tjenester i dag og de er blevet mere og mere populære på det seneste og særligt i de senere år er det blevet noget som de fleste unge er begyndt at gøre brug af. Men hvad er en VPN og hvorfor er det noget mange bruger til at spare penge? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Hvad er en VPN-tjeneste?

En VPN står for ’’Virtuel Private Network’’ og er baseret på at man logger på dette private netværk og får derved dirigeret alt sin egen internettrafik ind igennem dette netværk. Det betyder helt lavpraktisk at når man bruger en VPN så kommer alt ens data igennem et netværk først, inden det kommer til dit netværk. Dette er smart fordi man på den måde ikke får vist sin egen information når man besøger en hjemmeside, og det er praktisk for at skjule sin egen identitet og på den måde blive anonym.

Det kan også bruges til at skjule hvor man befinder sig, hvilket kan være praktisk hvis man ønsker at spare penge ved at købe en ydelse som er billigere i andre lande end sit eget. Der findes en lang række vpn tjenester derude, men du kan læse artiklen ’’Hvad er en VPN? På mit-bredbaand.dk her’’ hvis du vil vide hvordan en VPN fungere og hvilke forskellige VPN udbydere der findes på markedet.

Stream billigere film og serier med VPN

Når man streamer film og serier igennem nogle af de forskellige streamingtjenester, så er der som regel lavet en geografisk indgang så man f.eks. i Danmark får vist den danske side til en streamingtjeneste. Men her kommer det smarte ved at bruge en VPN. Der er nemlig ved mange forskellige streamingtjenester lavet det der hedder ’’geografisk pricing’’, som ganske enkelt går ud på at man har forskellige priser i forskellige lande. Det er lavet sådan fordi der er nogle lande hvor indbyggerne har flere penge end i andre lande, så det er designet til de enkle lande. Nogle gange så er der også mindre indhold i de lande med billigere abonnementer, men hvis man så opretter abonnementet som befandt man sig i det pågældende lan

Del artikel

Andre læser også