Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside i Odense?

Af Redaktionen

Odense er en stor by med mange muligheder. Det gælder også, når det kommer til webudvikling og online markedsføring. Skal du derfor have lavet en ny hjemmeside hos en udvikler fra Odense, får du herunder indsigt i, hvad der påvirker prisen på udviklingen af en hjemmeside.

Har du en virksomhed, er det i dag nærmest umuligt at komme udenom at have en hjemmeside. For ikke nok med, at den er dit visitkort, så skal den også ”lokke” folk ind i butikken og give købelyst. Der er derfor meget at tage hensyn til eller tænke over, når du skal vælge et webbureau eller en webudvikler fra Odense til at lave din hjemmeside.

4 ting, der påvirker prisen på en hjemmeside

 

1. Omfanget af din hjemmeside

 

Prisen på en hjemmeside er særligt afhængigt af, hvor omfangsrig din hjemmeside skal være. For vil du blot have den som en præsentationshjemmeside, der fortæller lidt om dig, virksomheden og ydelserne, kan du godt få udviklet en hjemmeside på et budget mellem 5.000 – 20.000 kroner.

Ønsker du derimod, at der også skal være koblet en webshop til hjemmesiden, eller at brugerne kan foretage bestemte handlinger, der kræver en kreativ udvikler for at kunne tilbyde, kan du hos nogle bureauer godt regne med en pris, der starter fra 50.000 kroner. Hjemmesider fås derfor i alle prisklasser.

 

2. Valget af CMS-system

 

Om du ender med en billig hjemmeside nu og på sigt afhænger af, hvilket CMS-system du vælger at benytte. Langt de fleste vælger en WordPress hjemmeside, da det er en brugervenlig løsning, som ikke kræver support fra en udvikler efterfølgende. Du vil selv kunne foretage ændringer eller justere på billeder, tekster med mere. Får du udviklet en hjemmeside af en udvikler i Odense, der benytter sig af sit eget system, har du brug for hjælp til tilføjelser senere og bliver derfor en merudgift.

 

3. Tekster

 

Har du allerede tekster klar? Eller er det noget, du helst vil være fri for at have noget med at gøre? Så er dette en ekstra udgift, du kan lægge oveni prisen for din hjemmeside. Tekster er vigtige og kan ikke undværes. For en hjemmeside uden tekst, er det samme som at gå ind i en butik uden varer på hylderne. Dette har derfor også en stor indvirkning på den endelige pris.

 

4. SEO

 

Hvis du gerne vil lokke kunder ind i butikken, er det nødvendigt, at du er synlig, når der søges efter din type af service, ydelser eller produkter. Det bliver du kun, hvis du gør noget aktivt for det, da der er stor konkurrence om synligheden på søgemaskinerne. Søgemaskineoptimering (SEO) er derfor et nødvendigt onde og også noget langt de fleste webbureauer og freelance webudviklere tilbyder i forbindelse med udviklingen af hjemmesider.

Ønsker du hjælp til dette, kan du lægge alt fra 2.000 kroner ekstra oveni pr. måned til 10.000 eller mere afhængigt af dit budget.

Da der er så mange ting, der har en indvirkning på prisen på en hjemmeside, er det en god ide at få en fast pris, inden du sætter udvikleren i gang med at lave din hjemmeside. Så er du sikker på ikke at få en højere regning end ventet, eller at der er sket misforståelser.

Del artikel

Andre læser også