ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad skal man lave på en regnvejrsdag i Odense?

Af Redaktionen

Odense har heldigvis meget at byde på, hvis vejret ikke lige tillader udendørsaktiviteter og naturoplevelser. Her kan du få nogle gode tips til, hvad du kan finde på, på en regnvejrsdag i Odense, så du ikke behøver at kede dig.

Nyd en fantastisk brunch

I Odense er der heldigvis mange muligheder for dig, der vil undslippe regnvejrsdagen og få en god brunchoplevelse. Flere hyggelige cafeer i Odense serverer den lækreste brunch, og det kan bidrage til at lysne din dag betragteligt.

På Froggy’s cafe kan man få lækker brunch og klassisk cafemad. Cafeen er kendt for sin brunch, og det er et besøg værd, hvis du får lyst til en god brunchoplevelse. Du kan også få fantastisk brunch på Olivia brasserie. Der er også spændende brunchoplevelser, som at tage på Brasserie Grand, for en lidt mere luksuriøs champagnebrunch. Det er måske lige det du har brug for, når det regner udenfor og man har lyst til at komme i lidt bedre humør?

Tag på staycation derhjemme

Et godt bud til dig, der gerne vil have hjemmehyggen på en regnvejrsdag i Odense, er at blive hjemme og lave det til et luksushotelophold. Du kan enten blive hjemme hele dagen, eller tage hjem efter en lækker brunch og starte din lille miniferie derhjemme. Det er det man kalder staycation, og nu kan du få tid til de ting, du altid drømmer om at lave i dit hjem, men ikke har mulighed for. Det kan for eksempel være at afsætte et par timer til spa på badeværelse, med det der duftlys du altid sparer til en ‘speciel anledning’ og bestille din favorit takeaway.

Underholdningen skal også være på topniveau på din staycation. Derfor er det en god ide at lave en spilleliste på din favoritstreamingtjeneste, så du er helt klar, uden at skulle lede gennem hele Netflix for at finde noget du kan se. Det findes jo knapt noget mere irriterende, end at skulle bladre gennem alt muligt, når man bare gerne vil underholdes. Når du laver en spilleliste, kan du bare gå i gang, uden den irriterende leding. Du kan også glæde dig til at se de ting du har fundet frem, inden din staycation går i gang.

Der findes dog flere former for god underholdning end film og serier. Derfor er det en god ide at kigge lidt på andre underholdningsformer, hvis du er interesseret i at få det meste ud af din staycation. Der findes heldigvis mange muligheder på nettet for dig, der gerne vil have en lidt mere aktiv underholdning, end bare at se en film eller kigge fjernsyn.

Hvis du vil have mere aktiv underholdning, kan spil på nettet være den perfekte løsning. På nettet kan du finde sjove casino slots og online spilleautomater. Dette er underholdningsspil, hvilket vil sige at det er ment som ren underholdning og ikke en måde at tjene penge. Derfor skal du spille, hvis du har lyst og trænger til god underholdning på din staycation. Det kan bidrage til at gøre en regnvejrsdag i Odense meget sjovere.

Del artikel

Andre læser også