Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad sker der på Fyn?

Af Redaktionen

Er du lige flyttet til Fyn? Eller er du bare bange for at gå glip af noget? Så gælder det om at holde sig opdateret på hvad der sker på Fyn. Selv om Fyn ikke fylder så meget på kortet, så fylder oplevelser, events og fede arrangementer meget på Fyn. Nysgerrig? Læs med her.  

Annoncørbetalt indhold leveret af Lokaleaviser.dk

Et blomstrende kulturliv 

Fyn er fin, og det gælder i den grad også når det kommer til kulturen. På Fyn finder du nogle af Danmarks mest spændende scenekunst institutioner, som Teater Momentum og Odense Teater. Her kan du helt sikkert finde forestillinger til store og små, som giver dig minderige teateroplevelser.  

Hvis du kan lide historie og arkitektur, så kan det være du skal bruge weekenderne på at besøge nogle af Fyns 123 slotte og herregårde. Hvis du er heldig så er der også et arrangement eller en udstilling, som du kan nyde under besøget. For at kunne følge med i hvad som sker på Fyn, så anbefales det at du får et Fyens Stiftstidende abonnement. På den måde er du sikker på at ikke gå glip af noget spændende.  

Hold dig opdateret 

Fyn er også festivalernes mekka, og du kan finde festivaler med forskellige tema. Det kan være Heartland eller Tinderbox, men det kan også være at du har lyst til at besøge den årlige Champagnefestival eller en Børnekulturfest. For at finde en festival, eller et arrangement som favner dine interesser så kan det godt betale sig at få et abonnement på Fyns Amts Avis 

Her kan du følge med i Fynske nyheder, og samtidig holde dig opdateret på kulturlivets glæder og aktuelle udstillinger. Fyn er fin, for alle. Og uanset, hvilken årstid det er, så findes det et kulturelt tilbud til dig, og din familie. Du kan selvfølgelig også vælge at gå på oplevelse i det Fynske øhav, eller i den smukke natur.  

Del artikel

Andre læser også