Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvem har Odenses bedste? Her er 6 bud på byens bedste burger

Af Rigeligtsmør.dk

Du kan læse en opdateret 2019 version lige herunder;

 

Af Martin Villumsen, Rigeligtsmør.dk

En god snasket burger med sprøde fritter kan få de flestes tænder til at løbe i vand, men hvor skal man gå hen, når burgertrangen melder sig?

Mulighederne er efterhånden mange i Odense, så her får du 6 bud på, hvor man får Odenses bedste burgere.

Café Skt. Gertrud

Midt i Odense ligger Café Skt. Gertrud, der i daglig tale er bedre kendt som “Gertruds”. Menukortet byder på en blanding af klassiske caféretter og parisiske bistroretter, og de er især kendt for deres burger, der serveres med sprøde og salte fritter, en god mayo og Heinz ketchup i den ikoniske glasflaske.

Selve burgeren serveres i en sødmælksbolle, der er gylden og sprød udenpå og blød og saftig indeni – præcis som den skal være! Læg dertil en rosastegt bøf af fynsk hakket oksekød, bacon, cheddar, syltede agurker, løgkompot og lidt salat, og du har en klassisk burger præcis, som den skal være.

Café Skt. Gertrud
Jernbanegade 8
5000 Odense C

Skt Gertrud

Burger Anarchy

Hos Burger Anarchy er der skruet op for ambitionerne og her kræses der virkelig for detaljerne. Der bliver budt på gourmetburgers i bedste stil, og man kan få alt lige fra en klassisk burger med oksekød til burgers med southern fried kylling og paneret lyssej, for ikke at nævne deres Tom Hagen med steak, foie gras, karameliserede løg, marv og jordbær.

Derudover kan man også få flere af deres burgere med en vegetarbøf af kikærter, mandler, rødbede og kumquats. Mulighederne er mange, og kan du ikke vælge, så er der også mulighed for at snuppe tre burgere som sliders.

Burger Anarchy
Gravene 2
5000 Odense C

Denne blev kåret til Årets festivalburger fra Burger Anarchy

MASH Odense

Er du til en klassisk burger uden alt for mange dikkedarer, så er MASH et rigtig godt bud. Indretningen på MASH er moderne med lækre møbler i mørkt træ og rødt læder, og det første, der møder øjet, når man træder ind af døren, er cocktailbaren.

Bag baren er væggen dækket af flasker, der står sirligt linet op, og de kompetente bartendere leverer cocktails i verdensklasse, så hvorfor ikke skylle burgeren ned med en iskold cocktail?

Da vi har med et steak house at gøre, er der selvfølgelig et stort fokus på kvalitetskød, hvilket betyder, at bøffen i burgeren selvfølgelig er af oksekød af høj kvalitet. Det er burgere af den simple slags og udover det lækre kød, serveres burgeren med ost og bacon med en omgang gang chili fries til.

MASH Odense
Vestergade 11
5000 Odense C

Mash burger

Cafe Chino

Midt i Brands Passage ligger Café Chino, som er en af de mere studentervenlige caféer i byen, hvad priserne angår. Deres burger er bygget op omkring byg-selv konceptet, hvor man selv vælger, hvad man vil have i, så her er der mulighed for at få sin burger præcis som man vil have den. Alt er selvfølgelig hjemmelavet og fritterne, der serveres til burgeren, er af håndskårne økologiske kartofler fra den lokale grøntsagsavler, Syrengården.

Er vejret til det, så har Cafe Chino en skøn terrasse ud mod farvergården, hvor du både kan nyde din mad samt blive hængende til en øl. Her kan du nyde den gode stemning, som det hyggelige kvarter i hjertet af Odense byder på.

Cafe Chino
Brandts Passage 6-8
5000 Odense C

Café Chino

Café Kosmos

Burgere kan komme i mange varianter, og behøver bestemt ikke indeholde kød, for at være en lækker, snasket burger med alt det gode. Dette beviser de på Café Kosmos, så hvis du er på udkig efter et vegansk alternativ, så er denne café et rigtig godt bud. På caféen, der ligger i Lottrups Gård, serveres der veganske burgere af forskellige slags med bl.a. med bønnebøffer og paneret selleri. Menukortet byder på tre forskellige varianter foruden deres populære wraps. Bollen kan desuden fås som glutenfri.

På Kosmos går de op i bæredygtighed, økologi og råvarer i sæson. Med en hyggelig atmosfære, venlig betjening og lækker, vegansk mad, så er det i sandhed et sted, hvor alle kan føle sig velkomne.

Café Kosmos
Lottrups Gård 1
5000 Odense C

Bull

I modsætning til de andre steder, så er Bull en klassisk burgerbar indrettet i amerikansk retrostil, hvor der både er mulighed for at spise sin burger og fritter på stedet eller tage det med hjem i sofaen.

Målet med Bull har hele tiden været at servere store saftige burgere med danske råvarer af høj kvalitet, og f.eks. så er kødet fra den lokale producent Grambogård.

Burgerne er generelt af rimelig klassisk karakter og fås både med og uden ost og bacon. Derudover er der et hav af forskellige fritter og snacks, så hvad enten du er til klassiske fritter, chili fries, løgringe eller mozzarella sticks, så fås det hos Bull.

Bull
Albanigade 53
5000 Odense C

Foto: Bull Odense

Del artikel

Andre læser også