Hvem kan hente trofæet til Odense?: Paradise Hotel søger deltagere til ny sæson

Af Redaktionen

Er du single, fyldt 18 år og klar på eventyr?

Så bør du overveje om, du skal være deltager i næste sæson af Paradise Hotel. I hvert fald søger det populære program, med Rikke Göransson som vært, lige nu deltagere til næste sæson.

“Kan du vinde Paradise Hotel? Så er det nu, at du skal slå til! Paradise Hotel søger deltagere til den nye sæson,” sådan lyder det fra Viasat, der har rettighederne til programmet.

Luksusophold i Mexico

Paradise Hotel er et af de mest sete programmer på streamingtjenesten Viaplay.

Deltagerne der kommer igennem nåleøjet efter en ansøgning samt casting bliver sendt på luksusophold på et hotel i Mexico, hvor det så gælder om at nå finalen med taktik, fornuft og nok også ved at være med på den værste.

Vinderen har mulighed for at hente 500.000 kr. ind på kontoen, men langt de fleste ender med at dele med finale-makkeren, så man vinder en kvart million kr. og et trofæ.

For at deltage skal man udfylde et ansøgningsskema til at starte med. Derefter vil man blive inviteret til casting af erfarne castere, som leder efter fede typer.

Bliver man udvalgt så skal man altså afsted til Mexico i en periode, hvor man er garanteret masser af sol og lækre omgivelser.

Du kan sende en ansøgning via linket her