Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilke kosttilskud skal du vælge?

Af Redaktionen

Annonce

Vi ønsker alle sammen at være sunde, og passe godt på vores kroppe, men for mange kan det være en udfordring at sortere mellem alle de gode råd og kostvejledninger som kommer frem. Det kan derfor være en ide at se nærmere på sine individuelle behov, inden man beslutter sig for nye sundhedsfremmende tiltag.

Er jeg sund nok?

Det korte svar er, sandsynligvis ja. Hvis du lever et balanceret liv med tid til både arbejde, familie og venner, og bevæger dig hver dag, så er de fleste af os sunde. Hvis du også spiser efter myndighedernes kostråd, så er sandsynligheden høj, for at du er sund nok. Det er selvfølgelig en god ide at dyrke noget motion, gerne sammen med nogen, og gerne flere gange om ugen.

For nogen af os kan det være svært at give vores krop alle de vitaminer og mineraler som den kan have brug for. Det kan være man har allergier, eller spiser på en bestemt måde. Hvis dette er tilfældet, så kan det være en god ide at undersøge om man kan have gavn af at tage en form for kosttilskud. Det kan også være man har en lidelse, eller en sygdom, som kræver at man tager noget ekstra tilskud.

Det kan være en god ide at undersøge de forskellige muligheder man har, og rådføre sig med eksperter på området, inden du beslutter hvilke produkter som vil gavne dig, og din krop.

CBD- olie- en mirakelkur?

Hvis du er optaget af sundhed, så har du måske hørt om CBD- Olie, også kaldet cannabis olie, som har flere gavnlige effekter på kroppen. CBD- olie er ikke cannabis, men et udtræk fra cannabisplanten som indeholder stærk koncentration af cannabisolien CBS. Den har en række gavnlige effekter, det er veldokumenteret at den fungerer angstdæmpende, smertestillende, og fungerer faktisk også som et fantastisk kosttilskud. Hvis du tager CBD- olie som kosttilskud, er den med til at give lavere blodtryk og bedre immunforsvar, samtidig som olien er rig på essentielle vitaminer og mineraler. Det er derfor et kosttilskud, som kunne gavne de fleste af os.

CBD- olien er omgivet af myter, og historier om mirakelkure, selv om den ikke er en mirakelkur, så er det dokumenteret at den har gavnlig effekt på flere sygdomme og lidelser. Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere på testfabrikken.dk, som har laget en sober og velinformeret test av den myte omspændende mirakelolie.

Men, hvad er cannabisolie?

CBD- olie indeholder ikke THC, som er det aktive stof i hash, som gør dig skæv. CBD- olie indeholder i stedet stoffet CBD, som har en dæmpende virkning på stoffet THC. Olien, har en række gavnlige effekter, som smertelindring og angstdæmpende effekt.

Mange spørger sig, er cannabis olie lovligt i Danmark, og ja, det er det. CBD-olie blev lovligt i Danmark 1. juli 2018, og kan i dag købes i helsekostbutikker og online.

Det er vigtigt at finde det bedste produktet på markedet, og finde den rette dosering som passer til dig, og dit behov.

Del artikel

Andre læser også