Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken browser benytter Odenses befolkning sig af?

Af Redaktionen

Odense er ingen undtagelse når det drejer sig om at benytte sig af internettet. Når man benytter sig af internettet, så bruger man en browser, men der er mange forskellige, så hvad for en skal man benytte sig af? Læs mere her, for at lære dine muligheder at kende.

Derfor bør du overveje Mozilla Firefox

Du har med stor sandsynlighed hørt om internetbrowseren Mozilla Firefox. Denne browser blev udgivet i 2002 og har lige siden været et stort hit iblandt befolkningen. Denne browser er den hurtigste på markedet, og det er blot en af de mange grunde til, at mange benytter sig af denne. Derudover er Firefox gode til at komme med opdateringer, som konstant sørger for at holde browseren opdateret med det nyeste, så den kan blive ved med at være så hurtig som overhovedet mulig. Dette har fastholdt mange internetbrugere, og denne browser bliver den dag i dag stadig hyppigt brugt, så den er helt sikkert værd at overveje. Du kan finde Mozillas Firefox til download her.

Derfor bør du overveje Google Chrome

En anden browser som du med sikkerhed også har hørt om før, er Google Chrome. Google Chrome er den mest populære browser der findes. Det kan allerede nu være, at du tænker at så skal du da benytte dig af den, men det er faktisk en smagssag. Designet hos Google Chrome er ganske simpelt og let at have med at gøre. Derudover er denne browser, ligesom Firefox, utrolig hurtig og sørge for, at du hurtigt kan hoppe fra hjemmeside til hjemmeside, hvis det er det du ønsker. Chrome kom dog lidt senere end Firefox, da den første gang blev lanceret i 2008, 6 år efter Firefox. Googles Chrome kan du downloade på dansk her.

En individuel vurdering

Det er ikke til at sige hvad for en browser du skal vælge. Det er nemlig meget individuelt. Det er ligesom at sammenligne mobiltelefoner med hinanden. Nogen vil foretrække Android og andre vil foretrække Apple. Det betyder ikke, at den anden er mindre god, det betyder blot at det er noget andet. Du skal som computerbruger gøre op med dig selv, hvad for en browser der passer bedst til dig og dine krav. Skulle du være meget i tvivl, så kan begge prøves af, og så kan du derfra sammenligne de gode og dårlige sider af begge browsere. Begge browsere formår at gøre det de skal, og spørgsmålet er så, hvilket design du bedst kan lide, hvilke ekstra ting der kan vinde dig over.

Snak med andre om deres valg

Som sagt er det en meget individuel sag, men det betyder ikke at du ikke kan snakke med andre der benytter sig af disse. Du kan høre fra venner og familie hvad de foretrækker og hvorfor, og det kan måske give dig et bedre fingerpeg om, hvilken browser du selv skal vælge. Det kan være svært at vælge, da det som sagt er to populære og meget velomtale browsere vi her taler om, så det kan nogen gange være til stor hjælp, at høre en andens mening.

Del artikel

Andre læser også