Hvor meget tjener de på webcam: en pige fra København deler rigtige tal fra sin indkomst på Bongacams

Af Annoncør

I 2020, da bogstaveligt talt hele verden gik online på grund af pandemien, begyndte mange at lede efter jobmuligheder online og opdagede webcamssfæren.

Annoncør betalt indhold leveret af Bongacams.com:

Vi besluttede at finde ud af, hvor meget man kan tjene på et webcam-site og fandt en rigtig historie fra Emme fra København. Hun taler ærligt om hendes indkomst og giver endda præcise tal.

Emma er aktiv på Instagram, og hun fortalte for nyligt sine følgere om sin indtjening på BongaCams og hun postede endda et billede af en check på 8.296,03 euro for en måned. Beløbet er flere gange højere end landets gennemsnitsløn, og det er ikke overraskende, fordi takket være massiv selvisolation, er webcam-sites blevet endnu mere populært i hele verden.

Hun deler også brugbare tips i sine stories en gang i mellem:

– Hvordan man øger sine fortjenester og booster sin popularitet;

– Hvordan man sikrer sig at brugere fra København ikke ser sine broadcasts;

– Hvilke andre muligheder, der er, for at tjene penge på BongaCams, osv.

En af hendes opslag fik et stort antal likes. Emma sagde, hun havde tjent 1.228 euro på en dag! “Tak, BongaCams!!!  Tak til alle, der ser mine broadcasts og gør min dag endnu bedre!”

Hun begyndte aktivt at rejse, mens hun arbejdede på BongaCams, og poster nu fantastisk smukke billeder, og laver stories fra eksotiske steder, hun besøger. “Hvis nogen fortalte mig for seks måneder siden hvor markant mit liv ville ændre sig, ville jeg ikke have troet det!” – skrev hun på Instagram.

Mange lignende eksempler kan findes. De beviser alle, at webcam er et af de mest lukrative indkomstkilder i dag.

Mange er enige om, at BongaCams ikke blot giver stabilitet, men også en form for frihed. Du kan broadcaste fra hvor som helst, selv fra en mobiltelefon, mens man stadig tjener gode penge, på et hvilket som helst tidspunkt. Der er ingen særlige krav, ud over en minimumsalder på 18, så du kan begynde at arbejde på et hvilket som helst tidspunkt.

Selv om det virker paradoksalt, har pandemien hjulpet mange piger med at se nye muligheder, og vist det store potentiale, webcam-sites har, som gør dig i stand til at tjene fantastiske penge, uden at forlade hjemmet.