Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan finder man en god frisør?

Af Redaktionen

Hvordan finder man egentlig en god frisør? For at finde ud af det, skal man først definere, hvad der udgør en god frisør. Det skal vi se lidt nærmere på her, så du kan finde den bedste frisør og være tilfreds med resultatet, den næste gang du er til frisør.  

Find en der er god til at lytte

At være god til at lytte, er faktisk en af de bedste egenskaber en frisør kan have. Det er ikke fordi man skal ævle over en kop kaffe hele frisørtimen, men fordi du har brug for en der kan lytte og forstå dine behov og ønsker. Det er meget individuelt hvad vi ønsker, men du skal være god til at kommunikere ud, hvad det er du vil have. Selv om frisøren er god til at lytte, er hun eller han ikke nødvendigvis tankelæser, og derfor er det også lidt op til dig, at kommunikere tydeligt, hvad det er du ønsker.

En god frisør skal også kunne se hvad der klæder din stil, ansigtsform og hudtone, og være i stand til at komme med forslag, der måske til og med vil se bedre ud, end det du havde tænkt. Nogle gange har vi nemlig ideer til hvad vi ønsker, der ikke fungerer lige så godt i praksis som i teorien, og en god frisør skal kunne komme med justeringer, der passer til dig.

Find en der er tilgængelig

Det er rart at have en frisør der holder til tæt på dig, så du altid kan ringe til din frisør og fixe en eventuel hårkrise. Hvis du bor i Odense, skal du altså finde en god frisør i dit område og hvis du bor andre steder i landet, kan du for eksempel finde frisør århus, for at se, hvilken frisør der er tæt på dig.

Del artikel

Andre læser også