Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor bor mange odenseanere til leje?

Af Annoncør

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der bor til leje i Odense. Dog er der forskel på, om det er frivilligt, at de bor til leje eller ej.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Lejebolig Mægleren

En stor del af dem, der bor i en lejebolig i eller nær Odense, har selv valgt det. Det kan der være mange grunde til, men det skyldes naturligvis, at folk mener, at der er fordele forbundet med det.

Herunder præsenteres du for en række af de mest udbredte grunde til, at folk vælger at bo i en lejebolig i Odense.

Ikke sikkert, at ophold i Odense er permanent

Det er ikke alle, der er flyttet til Odense for at blive. Der findes flere steder i Odense, hvor man kan tage en uddannelse, hvorfor mange flytter til byen med dette formål.

Faktum er dog, at det ikke er alle, der har planer om at skulle blive i Odense, når de er færdige med deres uddannelse. Derimod er der mange, der faktisk har planlagt fra start, at de vil forlade byen, når uddannelsen er overstået.

Ved man eller er man i tvivl om, hvorvidt opholdet i Odense er permanent, er det som regel bedst at bo til leje.

Giver en høj grad af frihed

Vælger man at leje en af de mange lejligheder i Odense, vil man også få en høj grad af frihed. Man er nemlig ikke nødt til at sælge din bolig, før man kan flytte.

En stor del af dem, der selv har valgt at bo til leje, har valgt det, fordi denne frihed følger med. De ved, at det for dem er vigtigt, at de inden for få måneder kan forlade deres bolig til fordel for en ny.

Er man generelt meget flyvsk, har man tanker om at forøge familien mv., kan det være en fordel, at man har friheden til at flytte relativt hurtigt.

Mange har ikke råd til ejerbolig

Som der også er givet udtryk for før, så er det bestemt ikke alle, der bor i en lejet bolig, der gør det med sin gode vilje. Der er faktisk mange, der gør det, fordi de ikke har råd til at købe en bolig i Odense.

Generelt er boligpriserne i den høje ende af skalaen i Odense, hvorfor det ikke er alle, der har råd til at købe en bolig i byen.

Har man et arbejde eller en uddannelse, der gør, at man er nødt til at blive i den fynske storby, kan man være tvunget til at bo til leje.

Unge vil gerne bo i bofællesskaber

Rigtig mange unge, der flytter til byen, har ikke lyst til at bo alene. Fælles for mange af de unge er, at de er meget sociale, og derfor gerne vil bo sammen med nogen.

Ligeledes er unge under uddannelse heller ikke den aldersgruppe med den mest velpolstrede bankkonto. Derfor ønsker de selvfølgelig også at spare penge.

Dette fører til, at der er rigtig mange af dem, der beslutter sig for at flytte ind i et bofællesskab, hvor de bor sammen med to eller tre andre.

Del artikel

Andre læser også