MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor er grænsehandel så populært?

Af Annoncør

Hvis du er en af dem, som elsker at holde fester og komsammen, så ved du nok også, hvor dyrt det kan være, hvis man skal stå for mad, lokaler og drikkelse en hel aften til alle ens gæster. Alt efter hvilken slags fest du skal holde, så er en af de dyre poster drikkevarer, især hvis du ønsker en bar, hvor der kan blive lavet drinks, vin til maden og øl til dem som ønsker det. Alkohol er dyrt i Danmark, så der vil ofte være mange penge at spare, ved at køre syd for den danske grænsen og benytte sig af grænsehandel. Grænsebutikkerne er ofte utrolig store, så det kan nemt tage flere timer at finde alle de varer, som du skal have. Gider du heller ikke at gå rundt dernede så længe? Så er løsningen online grænsehandel.

Hvad er online grænsehandel?

Online grænsehandel er et tilbud til de kunder, som ikke ønsker at gå rundt en masse timer i grænsebutikkerne, men ønsker at få det overstået så hurtigt som muligt. Når du benytter dig af online grænsehandel, sidder du hjemme i sofaen på computeren og klikker stille og roligt de varer, som du skal have ned i kurven. Når du har alle varerne i kurven, så vælger du levering tidspunkt og så skal du simpelthen bare være ved butikken til den aftalte tid. 

Spar tid og penge 

Ved at benytte online grænsehandel sparer du en masse tid men sikkert også en del penge, for det er nok de færreste, som ikke bliver fristet, når man går rundt inde i de store grænsebutikker. Dermed kan det store indkøb gøres både hurtigere og billigere online. Skal du holde fest snart? Eller mangler I sodavand, vin og slik til skuret, så se hvor nemt online grænsehandel er ved at Shop online på poetzsch-padborg.dk.

Del artikel

Andre læser også