I selskab med Michelin-restauranter: Odense-restaurant nomineret til Årets Restaurant

Af Michael Qureshi
Foto: Restaurant Pasfall
Foto: Restaurant Pasfall

Hvert år uddeler den anerkendte Den Danske Spiseguide en række priser i forskellige kategorier, som hylder restaurations-branchen.

Den absolut mest prestigefyldte titel er Årets Restaurant. Nomineringerne til den kategori er netop blevet offentliggjort torsdag eftermiddag.

Her blander en Odense-restaurant sig i toppen af hele den danske restaurant-scene. Det er faktisk en af Odenses etablerede restauranter, som markerer sig tilbage i toppen.

Anden Odense-restaurant markerer sig også

Pasfall er således i fornemt selskab i en kategori, der stort set udelukkende består af Michelin-restauranter. Blandt andet de kendte Noma og Kadeau fra København samt Frederiksminde tæt på Århus.

I det hele taget fylder Pasfall en del i de forskellige nomineringer for 2019. De er også nomineret til Årets Dessert og Jesper Kristensen er nomineret som Årets Restaurantchef.

Pasfall nåede også finalen forleden i restaurant-dysten Bedst på Fyn, som Restaurant HOS vandt. Den nye Odense-restaurant HOS har faktisk også markeret sig hos Den Danske Spiseguide. De er nomineret til Årets Danske Smørrebrød.

De nominerede i kategorien Årets Restaurant 2019 er:

Molskroen, Ebeltoft
Pasfall, Odense
Frederiksminde, Præstø
Kadeau, København
AOC, København
Noma, København

Vinderne kåres til en galla-aften d. 27 okt kl 17 på Hotel Hesselet.