I selskab med Michelin-restauranter: Odense-restaurant nomineret til Årets Restaurant
Hvert år uddeler den anerkendte Den Danske Spiseguide en række priser i forskellige kategorier, som hylder restaurations-branchen.
Den absolut mest prestigefyldte titel er Årets Restaurant. Nomineringerne til den kategori er netop blevet offentliggjort torsdag eftermiddag.
Her blander en Odense-restaurant sig i toppen af hele den danske restaurant-scene. Det er faktisk en af Odenses etablerede restauranter, som markerer sig tilbage i toppen.
Anden Odense-restaurant markerer sig også
Pasfall er således i fornemt selskab i en kategori, der stort set udelukkende består af Michelin-restauranter. Blandt andet de kendte Noma og Kadeau fra København samt Frederiksminde tæt på Århus.
I det hele taget fylder Pasfall en del i de forskellige nomineringer for 2019. De er også nomineret til Årets Dessert og Jesper Kristensen er nomineret som Årets Restaurantchef.
Pasfall nåede også finalen forleden i restaurant-dysten Bedst på Fyn, som Restaurant HOS vandt. Den nye Odense-restaurant HOS har faktisk også markeret sig hos Den Danske Spiseguide. De er nomineret til Årets Danske Smørrebrød.
De nominerede i kategorien Årets Restaurant 2019 er:
Molskroen, Ebeltoft
Pasfall, Odense
Frederiksminde, Præstø
Kadeau, København
AOC, København
Noma, København
Vinderne kåres til en galla-aften d. 27 okt kl 17 på Hotel Hesselet.