MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I Storms Pakhus: Tinderbox inviterer til julehygge og musikquiz

Af Betina Vestergård Jepsen

På lørdag byder Tinderbox Festival julen velkommen, når de inviterer indenfor til julehygge i Storms Pakhus fra klokken 10-22.

Dagen byder blandt andet på julebanko, juleklip, Tinderbox Musikquiz og DJ.

Vind billetter til Tinderbox 2018

Udover en hyggelig dag i julens tegn kan du også se frem til chancen for at vinde billetter til Tinderbox 2018.

Du kan vinde billetter ved at pynte Tinderbox’ juletræ samt ved at deltage i musikquizzen og julebankospillet, så hvis du har helt styr på din Tinderbox, er det bare med at deltage i musikquizzen og få chancen for at vinde billetter.

Der er dog et begrænset antal pladser i Tinderbox’ musikquiz, så hvis du vil være med, skal du skynde dig at samle et hold på 3-4 personer og tilmelde jer senest på torsdag 30. november. Du tilmelder jer her.

Depeche Mode og Tiësto øverst på plakaten

Tinderbox har på nuværende tidspunkt offentliggjort 11 kunstnere til næste års festival. Og med navne som Depeche Mode, Carpark North, Dizzy Mizz Lizzy, Nik og Jay og Tiësto er der allerede garanteret fest i Tusindårsskoven, hvor festivalen som altid finder sted.

I sommeren 2018 har arrangørerne dog rykket Tinderbox en uge, så den foregår fra torsdag den 28. juni til og med lørdag den 30. juni 2018.

En del af julemarkedet i Storms Pakhus

Tinderbox’ besøg i Storms Pakhus sker samtidig med, at Storms holder julemarked. Både lørdag og søndag vil området ved de kreative værksteder blive omdannet til en masse hyggelige boder og jule-klippe-klistreværksted for hele familien.