MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ideer til en hyggelig aften med vennerne

Af Redaktionen

Når du skal hænge ud med vennerne, behøver det ikke altid nødvendigvis betyde, at der skal ske det helt store.

Det behøver ikke altid være, at I skal ud og lave noget. Det er mindst lige så hyggeligt at blive hjemme og hygge jer. Men så kommer spørgsmålet, hvad skal I lave, hvis I skal blive hjemme?

Derfor får du heri nogle forskellige ideer til hyggelige ting, som du og dine venner kan lave sammen.

Lav mad

Den første ide er at holde madaften. Altså ikke en aften hvor dine venner blot kommer forbi til spisning, men en aften hvor I laver maden sammen. Dermed bliver det ikke en persons ansvar eller udgift.

Samtidig er det også altid rigtig hyggeligt at lave mad sammen. Det gælder også, hvis I ikke er særlig gode til at lave mad, da der findes en masse nemme retter, som I helt sikkert kan finde ud af.

Køb en vandpibe

Den anden ide er lidt anderledes og bygger på, at du enten skal købe en vandpibe eller have en i forvejen. Her er ideen, at I kan sidde sammen og ryge på vandpiben, mens I hygger og snakker om alt mellem himmel og jord. Det er nemlig både hyggeligt og afslappende.

Dette får dig måske til at overveje, hvor du dog skal købe en vandpibe henne? Men det er overhovedet ikke svært, du kan nemlig finde masser af vandpiber online.

Spil brætspil

Den sidste ide er at holde en brætspilsaften. Her kan I enten vælge at spille et enkelt brætspil, eller I kan prøve en masse forskellige. Men næsten uanset hvilket brætspil I vælger, er der næsten med sikkerhed lagt op til en hyggelig aften.

Aner du slet ikke hvilke brætspil, der ville kunne egne sig, er spil som Europaspillet, Få tungen på gled og Det dårlige selskab nogle rigtig gode forslag.

Del artikel

Andre læser også