Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Igen, igen, igen: Broløbet Storebælt udskyder dato

Af Stine Kjølby Christensen

Vi ved vist alle, at det kan være svært at planlægge noget som helst i øjeblikket.

Det er også tilfældet for arrangørerne bag Broløbet Storebælt, der nu for fjerde gang må rykke det populære løb over Storebæltsbroen.

“Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Broløbet Storebælt ikke som planlagt kan afvikles lørdag den 29. maj 2021.

Desværre har det ikke været muligt at få oplyst, under hvilke retningslinjer Broløbet kan afvikles, hvorfor vi som ansvarlig arrangør ikke ser anden mulighed end at udskyde løbet,” skriver de i en pressemeddelelse.

Bliver ikke muligt i maj

Løbet udskydes til d. 11. september 2021.

“Deltagernes og hjælpernes sikkerhed skal altid være i centrum – ligesom vi ønsker, at man som deltager skal mærke ”suset fra Storebælt” før, under og efter løbet – det tror vi desværre ikke bliver muligt sidst i maj 2021,” skriver de.

Hvis du allerede er tilmeldt løbet, vil du automatisk blive flyttet til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage her, kan du gebyrfrit overdrage dit startnummer til en anden eller sælge din billet her.

“Vi ønsker at lave et Broløb, som vi kender det – det tror og håber vi bliver muligt den 11. september 2021.

Vi håber, at rigtig mange af jer igen vil støtte op omkring Broløbet Storebælt bevare det gode humør fortsætte træningen og være klar til at krydse Storebælt den 11. september 2021,” slutter de.

Del artikel

Andre læser også