Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

IKEA-festival med sjovt program: Kødbolle-blindsmagning og sønderjysk kaffebord

Af Christina Frederiksen
PR-foto
PR-foto

Der venter kunderne en ny IKEA-oplevelse, når de besøger varehuset i Odense den første weekend i september.

Den 2. og 3. september afholdes IKEA Festival, der byder på et program med en lang række aktiviteter, som skal inspirere kunder til at finde kreativiteten og opfindsomheden frem i hjemmet.

I IKEA Odense vil der være sønderjysk kaffebord, konkurrencer og sjove aktiviteter for alle aldre. Festivalen vil også inspirere besøgende til, hvordan de indretter hjemmet og giver plads til hobbyer og personlige projekter, som er vigtige for vores trivsel og mentale overskud i hjemmet.

Jeg glæder mig til at kunne byde fynboerne inden for til IKEA Festival i vores varehus. I år afholder vi festivalen helt uden restriktioner og nedlukninger, så vi ser frem til at kunne gøre noget ekstra for vores kunder, nu hvor virkeligheden har ændret sig.

Namik Catkafa, Market Manager i IKEA Odense

Der vil blandt andet være et kreaværksted, hvor man kan male porcelæn, og kunderne får også mulighed for at møde Lola Jensen, når hun holder foredrag om børneopdragelse.

Tal fra IKEAs årlige rapport Livet i hjemmet viser, at der er et stort behov for at dyrke aktiviteter i hjemmet i kølvandet på COVID-19. Hele 44 % svarer, at de det seneste år har valgt at ommøblere og indrette sig, så deres hjem i højere grad kan leve op til nye aktiviteter i hjemmet, mens 21 % mener, at hobbyer og personlige projekter er vigtige for vores trivsel og mentale overskud i hjemmet.

Helt uden restriktioner

– Jeg glæder mig til at kunne byde fynboerne inden for til IKEA Festival i vores varehus. I år afholder vi festivalen helt uden restriktioner og nedlukninger, så vi ser frem til at kunne gøre noget ekstra for vores kunder, nu hvor virkeligheden har ændret sig, siger Namik Catkafa, Market Manager i IKEA Odense og fortsætter:

– Vi ønsker med IKEA Festival at give kunderne inspiration til kreative projekter og sjove hobbyer, som hele familien kan samles om og nemt give sig i kast med derhjemme.

Foruden de mere kreative aktiviteter og workshops vil børn kunne spille minigolf, spise gratis popcorn – og der vil være blindsmagning af de kendte IKEA kødboller, som nu kommer i flere varianter.

– Vi har stablet et program på benene, som tilbyder sjove lege for børn og barnlige sjæle. Der skal være plads til hele familien, og vi står klar til at tage imod ved indgangen, hvor vi vil servere kolde forfriskninger, siger Namik Catkafa.

Mød gameren, Mark Tange

En rigtig festival har selvfølgelig også et hovednavn, og IKEA har sørget for et særligt og meget populært et af slagsen, når gameren MarckozHD gæster varehuset. MarckozHD med det borgerlige navn Mark Tange, er kendt blandt børn og unge for sine livestreaminger af computerspil og er en af landets største stjerner med 283.000 følgere på platformen Twitch, hvor gamere fra hele verden streamer.  

Den 2. september besøger Mark Tange IKEA Odense, hvor der vil være mulighed for at få en selfie og autograf fra gameren.

Del artikel

Andre læser også