Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar 380 kr. på 6 retter: Ikonisk kro inviterer til Cheftable

Af Ane Johanne Damgaard

Med sine 300 år på bagen er Den Gamle Kro en af Odenses ældste, men siden 2021 har du kunne finde den i lidt mere moderne klæder.

Nu inviterer Odenses ikoniske kro til et helt eksklusivt arrangement den 21. og 22. april.

I vinkælderen, der tittede frem under en udgravning for 60 år siden, kan du nemlig komme til cheftable og få 6 retter og 6 glas vin for kun 995 kroner.

Spis dig gennem kroens historie

Når Den Gamle Kro normalt holder cheftable, skal man minimum samle fem andre personer for at få sig et bord.

Der plejer de nemlig kun at have ét selskab af gangen.

Men den 21. og 22. april kan du komme forbi, uanset om I kun er to eller flere.

I kan glæde jer til hjemmegravet og -røget laks, kroens hummersuppe, dagens fisk, serranostegt chauteaubriand (mørbrad) og brie de meaux med rørt trøffelost.

Til dessert får I en duo af crepes suzette og hjemmelavet chokoladeparfait.

Du kan se hele menuen her.

Normalt koster de seks retter med vin 1.375 kroner, men nu kan du altså få hele herligheden til 995 kroner.

Vinen er nøje udvalgt og selvfølgelig prøvesmagt af personalet.

“I løbet af de seks retter kommer man med på en rejse gennem kroens historie,” siger direktør Helle Eleonora Villesen.

Der er tæt kontakt med tjeneren – og I får en fortælling om hver enkelt ret og den dertilhørende vin.

Stemningen er helt nede på jorden og intim, men med høj service.

Den Gamle Kro i nye klæder

I 2021 genåbnede Den Gamle Kro med nye ejere.

Med sig havde de et nyt koncept – dog med respekt for traditionerne og forventningerne, der er til en 300 år gammel kro.

“Vi vil gerne leve op til tidligere kunders ønsker om, hvad der er på menukortet.

Derfor har vi bevaret retter såsom pariserbøf og stjerneskud, men med vores egen signatur på dem,” siger Helle Eleonora Villesen.

De har en dyb respekt for huset og historien bag, mens de samtidig er supernytænkende.

Begrænsede pladser

Det eksklusive cheftable-arrangement foregår fredag den 21. og lørdag den 22. april klokken 18.00.

Det er et must at bestille bord på forhånd, da de 30 pladser, der er til rådighed til cheftable hurtigt bliver fyldt op.

Du bestiller bord ved at ringe på telefon 66 12 14 33.

Hvis du hellere vil besøge restauranten til ala carte, kan du booke bord her.

Del artikel

Andre læser også