Krig på kød: Kæde rykker til Odense og udfordrer Flammen
Flammen. Ilden.
Det lyder meget af det samme, og sådan kan man også sige om koncepterne på de to restaurant-kæder.
Begge koncepter handler om fokus på det gode kød fra grillen, hvor deres kokke står og udskærer kød ad libitum.
Flammen var først med konceptet og er i den grad landsdækkende, hvor de også ligger med en stor restaurant i Kongensgade her i Odense.
Men nu dukker deres konkurrent også op her i byen. Ilden rykker for første gang væk fra Sjælland og åbner i Odense til sommer.
Har stået på ønskeliste fra start
Det bliver i den gamle Danske Bank Bygning på Fisketorvet i Odense. Det skriver Fyens søndag.
“Odense har sammen med København stået øverst på vores ønskeliste fra starten.
Odense er en fantastisk by. Så vi er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver rigtig godt, når vi er færdige herude,” siger Brian Risby Knudsen til Fyens.
Han ejer restaurant-kæden sammen med sin far Jan Knudsen og Frantz Weidemann.
Gav verbale tæv i anmeldelse
Ilden har afdelinger i København, Roskilde og Næstved, hvor de har set, at der er et fint marked for grillkød buffet konceptet.
Forleden testede en anmelder fra Politiken både Ilden og Flammen og gav dem verbale tæv, hvor Ilden fik en bundskraber.
Men det kunne måske være madanmeldernes svar på en mavesur Thomas Treo. Ikke desto mindre bliver det værd at prøve at smage selv, hvad Ilden har at byde på, når de åbner med ude-servering til sommer.