Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kreativ weekend: Kendt fynsk influencer holder workshop i Magasin

Af Michael Qureshi

På lørdag den 19. juni slår Magasin i Odense dørene op til en kreativ workshop, hvor livsstil-influencer og fynbo Johanne Kohlmetz vil dele ud af sine bedste tips og tricks til syning samt gør det selv-projekter.

Drømmer du om at lære at sy, eller trænger du til at få støvet dine symaskineteknikker lidt af?

Så har du snart chancen, når livsstil- og gør det selv-influencer Johanne Kohlmetz besøger Magasin i Odense til en kreativ workshop den 19. juni.

På Instagram følger mere end 75.000 mennesker med i 25-årige Johanne Kohlmetz’ gør det selv-projekter, og særligt indenfor de senere år har influenceren, som er født og opvokset i Faaborg, skabt en bølge af hjemmekreerede sy-projekter blandt de mange følgere landet over, hvor hun blandt andet inspirerer til at give gamle klæder nyt liv og således optimere den garderobe, man allerede har.

“Min helt store passion er kreativitet, bæredygtighed og at lege med mode, hvilket i høj grad kommer til udtryk på min Instagram-profil.

Bæredygtighed for mig er noget, jeg hele tiden kan lære mere om, og som udfordrer mig til at tænke kreativt, eksempelvis ved at upcycle brugt tøj og tekstiler og på den måde give det nyt liv. Det kræver, at man tænker i nye baner, hvilket egentlig er rigtig fedt,” lyder det fra Johanne Kohlmetz.

Kreativ inspiration til din staycation

Når den populære influencer i juni kigger forbi Magasin, kan odenseanerne glæde sig til at se hende kreere egne designs i genanvendte materialer, og Johanne Kohlmetz vil dele ud af sine bedste tips og tricks til at komme i gang med syningen. Influenceren har desuden netop udgivet bogen ”Lær at sy”, som er spækket med opskrifter på spændende kreationer, der også vil være mulighed for at få fingrene i den 19. juni.

 “Vi ser rigtig meget frem til at få besøg af kreative Johanne Kohlmetz, som uden tvivl kan være med til at inspirere mange mennesker til at kaste sig over kreative projekter, hvilket er ekstra oplagt i denne tid, hvor mange har planer om at holde sommerferie hjemme i Danmark.

Johanne Kohlmetz har en rigtig interessant og nuanceret tilgang til mode, som jeg er sikker på, mange vil finde inspirerende – inklusiv os hos Magasin,” siger Sofie Andreassen, der er Store Manager i Magasin Odense, og fortsætter:

“Samarbejdet med Johanne Kohlmetz tapper utrolig godt ind i vores ansvarlighedsstrategi, hvor vi løbende har fokus på at indføre bæredygtige initiativer og generelt være bevidst om det ansvar, der følger med ved at være et af Skandinaviens største stormagasiner.

Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu kan indgå dette spændende og inspirerende samarbejde med Johanne Kohlmetz.”

 Johanne Kohlmetz besøger Magasin i Odense lørdag den 19. juni kl. 11.30-15.30. Ved køb af Johanne Kohlmetz’ nye bog får du som Goodie-medlem et unikt mønster med hjem, så du har mulighed for at gøre influenceren kunsten efter.

Del artikel

Andre læser også