Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har 80.000 følgere: Populær Instagrammer bliver del af ny skønhedsklinik i Odense

Af Christina Frederiksen

Hun har 80.000 følgere på Instagram.

Og om kort tid står hun også i spidsen, når en helt ny skønhedsklinik åbner i Vestergade 48, 1. sal.

Pigmentklinikken kommer den til at hedde, og det er her, at Josefine Vizago kommer til at udfolde sig med sit speciale, nemlig permanent makeup.

Det fortæller Morten Jørgensen, indehaver af Søhus Tattoo, der sammen med sin hustru, Violeta Jørgensen, og Josefine Vizago fik idéen til klinikken, hvor der især vil være fokus på bryn, læber og eyeliner.

“Jeg har haft noget samarbejde med hende her i butikken, og så blev vi enige om, at vi skulle åbne en selvstændig klinik,” siger Morten Jørgensen og understreger, at når man har 80.000 følgere på det sociale medie, at så er man ikke hvem som helst.

Headhuntet til Frankrig

Og det skal man selvfølgelig heller ikke være, når andre mennesker skal lægge ansigtet i ens hænder.

Josefine Vizago har 14 års erfaring i arbejdet med PMU, der står for Permanent Makeup. Blandt andet fra en klinik i Frankrig, hvor hun blev headhuntet til på grund af sin ekspertise.

Morten Jørgensen, som mange kender fra Søhus Tattoo på Klingenberg, kommer til at stå som indehaver af klinikken. Søhus Tattoo er én af byen mest velrenommerede tattoo-butikker, og Morten Jørgensen håber, at hans gode ry kan være med til at give Pigmentklinikken ekstra vind i sejlene.

Udover at være medindehaver af klinikken bliver Morten Jørgensens kone, Violeta Jørgensen, også en stor del af skønhedsklinikken udadtil.

Hun er blevet udlært inden for permanent makeup og kommer til at varetage de samme behandlinger som Josefine Vizago.

“Vi kommer til at åbne Pigmentklinikken som et team. Det er vigtigt at understrege,” siger Morten Jørgensen, der ser frem til at byde en masse kunder velkommen, når klinikken holder åbningsreception 4. marts.

MigogOdense kommer til at bringe en længere artikel med billeder fra den eksklusive klinik, når åbningsdatoen nærmer sig.

Følg Josefine Vizago/vizago_pmu på Instagram her.

Del artikel

Andre læser også